(((bedava her yöne sınırsız sms)))

Sponsorlu Bağlantılar

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
ben denedim olmadı herşeyi harfiyyen yaptım aveaya gönderdim kendi hattıma gelmedi mesaj
 


tetikci42

Üye
çok süper bişey bu ya hemen geliyor msj kkontorün ne oldugunuunutturuyor insana
 

ulus01

Üye
çok sağol süper bir parlaşım.
 

Dec0ys

Üye
yaLan doLan 3 hattımada yolladım hıcrısıne gıtmedı sms
 

cieay

Üye
Denedim ama yapamadım galiba mesaj failed yazıor :S
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
bazen yoğun oluyo gitmiyo. ben kulllanıyorum bu hizmeti
 

peso

Üye
yalan dolan bunlar hiç de gitmiyor
 

waitseee

Üye
birkaçkez denedim ama halen olmuyor
 
asraw

asraw

Üye
en az 50 kere denedim ve bir aydan beri deniyorum hiç bi mesajın geldiği yok arkadaşım
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
en az 50 kere denedim ve bir aydan beri deniyorum hiç bi mesajın geldiği yok arkadaşım

bende denedim gitmiyor.Zaten birkaçı haricinden ayını doldurmadan duman oluyor böyle siteler
 

cnrsrp

Üye
ya gitmio bi saattir deniorum 9 da koydum ajaba +9 mu yapcaz bide onu deneyeyim :D
cepte sms bitti nelerle ugrasıoruz yaa :D
 
deme_yaw

deme_yaw

Üye
yalan
 

merve132132

Üye
e olmuo yaa
 

sanalmekan

Üye
Sürekli olarak kullandığım bedava sms sitelerini herkesle paylaşıp bir miktarda olsa gsm sömürgesini azaltmaya çalışıyorum :p:p Vermiş olduğum bütün sitelerden kendime mesaj yolladım. Yani hepsi çalışıyor.
1. Site : Servis[/URL]
Türk yapımı olması sebebi ile en önce bunu paylaşmak istiyorum.
Bu siteden mesaj yollamak için önce üye oluyosunuz. Üye olduğunuzda 10 kredi yani 10 bedava mesaj hakkı kazanıyosunuz. Krediniz bittiğinde de sitedeki soruları cevapla***** kredi kazanabiliyosunuz. Hem bilginizi ölçüyosunuz hemde kredi topla***** bedava sms yollayabiliyorsunuz. Doğru cevapladığınız her 10 soru 1 krediye eşit. 1 kredide 1 bedava mesaja eşit :)
Sadece soruları cevapla***** değil, siteye soru göndererekte kredi kazanmanız mümkün. Soru başına 1 kredi kazanıyosunuz. Benim şu an 149 kredim var. Bol bol sms gönderiyorum. Hızlı ve reklamsız olmasıda işin güzel tarafı.
2. Site : Sms Dienste Sms Dienste Community Premium MMS Versand SMS Dienst[/URL]
Bu sitede pek fazla numara seçeneği olmasada işimizi görür. Numaradan kastım 0531 - 0534 gibi numaralara yollayamıyoruz. Olanlarla idare edelim :) Baştan söyleyeyim mesajınızın sonuna reklam ekleniyor.
1 numaralı bölümden Türkiye'yi seçip, sms yollayacağımız hattın kodunu seçiyoruz.
2 numaralı bölüme numarayı yazıyoruz. Örn : 6463619
3 numaralı kısmı boş bırakabilirsiniz. Ne olduğunu bende çözemedim.
4 numaralı kısma mesajımızı yazıyoruz. Terminversand aktivieren yazan kutucuğu işaretlerseniz eğer mesajınızın gitmesini istediğiniz saati ve tarihi belirleyip ileri bir zamanda mesajınız yollanıyo.
5 numaralı kısımdaki kutucuğu işaretlememiz gerekiyor. İşaretlemezsek mesajlarımız gitmiyor.
6 numaralı kısımda bannerlerden herhangi birine tıklamamız gerektiğini söylüyor. Altta 3 tane banner var herhangi birine tıklayın.
Bu sitede limit var. Ama limitin kaç olduğunu bir türlü çözemedim :) Sürekli modemi resetlediğim için her zaman yollayabiliyorum. Modemi resetlemekten bıkanlar olabilir fakat kontör olmayınca şart :D
3. Site : Free SMS Worldwide - freesms.cloudapp.net |Cloud SMS[/URL]
Bu site arada bir mesajlarımı yollamasada diğerlerinden iyi. Reklamsız olmasıda harika.
Moblie Number kısmına numaramızı 905421234567 şeklinde yazıyoruz.
Message kısmına mesajımızı yazıyoruz.
Verify kısmına yandaki resimdeki doğrulama kodunu giriyoruz. Çoğu zaman siyah olduğundan okunmayabiliyo. Okunmadığı zamanlarda resmin üzerine tıklamanız yeterli.
Bu işlemlerden sonra Send butonuna tıklamanız yeterli.
4. Site :
Bu site üyelik ile çalışıyo. Üye olurken telefon numaranızı yazıyosunuz. (Kontörünüz gitmiyo. En azından benim hiç kontörüm gitmedi.) Telefonunuza bir link geliyo. Gelen linke tıklayıp üyelik işleminizi yapıyosunuz. Ama telefon kullanmak istemeyen arkadaşlar içinde başka bir alternatifimiz var :)
Önce üye olalım. Siteye girdiğimizde Ülke - Numara - Güvenlik Kodu istiyor üyelik için. Bilgilerimizi doğru bir şekilde giriyoruz. Numaramızı girerken +905421234567 şeklinde giriyoruz. Ardından JOIN butonuna tıklıyoruz.
Hemen telefonumuza mjoy isminden bir mesaj geliyor. Mesajda kaydımızı tamamlamamız için bir link var. Linke isterseniz telefonunuzdan tıkla***** kaydınızı yapabilirsiniz. Ben telefonu internet desteklemeyen arkadaşlar için diğer yöntemi anlatıcam.
Mini[/URL]
Linkine tıkla***** sanal bir cep telefonumuz oluyor Opera Mini sayesinde :) Sanal telefonumuzun adres satırına, cep telefonumuza gelen mjoy linkini aynen yazıp enter tuşuna basıyoruz. Açılan sayfadan kayıt işlemini tamamlayıp REGISTER butonuna tıklıyoruz. Kaydımızın tamamlanıp, aşağıdaki LOGIN butonuna tıkla***** girişi yapabileceğimizi söylüyor. Tıklıyoruz LOGIN butonuna. Otomatik olarak oturum açılıyor. Gerisi size kalmış artık. Site dili Türkçe zaten. Bu sitede bir defalık veya günlük olarak 5 sms hakkınız var. Fazla kullanmadığım için çözemedim.
5. Site : Label Network - Label your life[/URL]
Bu site ile de günde 5 tane bedava sms gönderebiliyorsunuz. 2 gün önce çalışmıyordu. Az önce tekrar girdim yolladım mesaj geldi. Gönderen isminde kayıt olduğum mailin bir kısmı vardı. Mesaj reklamlı geliyor. Sitenin adresi yazıyor. Bu siteye üye olarak bedava mesaj yollayabilirsiniz.
6. Site :
Bunu bilmeyenler için veriyorum. Çoğu kişi biliyodur fakat illaki bilmeyenler vardır. Vodafone'dan günlük 10 tane bedava mesaj yollayabiliyorsunuz. Bedava mesaj yollamak için ister bu linkten üye olun, istersenizde vodafone hatlı telefonunuzdan SIFRE veya S yazarak 7048'e mesaj gönderin. Gelen şifre ile ] anasayfadan cep numaranız ve şifrenizle giriş yapın. bu linkten bedava mesajlarınızı yollayın. Mesajınız sizin numaranızdan ve reklamsız olarak gidiyor.
7. Site : SMS, Kurumsal SMS Çözümleri, Grup SMS, Çoklu SMS, Ücretsiz SMS, Toplu Mesaj, Bedava SMS, Cep Mesaj, Kısa Mesaj, SMS Doğrulama Kodu, SMS Haber Servisleri[/URL]
Bu siteye kayıt olduğunuz takdirde 5 tane bedava sms yollayabiliyorsunuz. SMS, Kurumsal SMS Çözümleri, Grup SMS, Çoklu SMS, Ücretsiz SMS, Toplu Mesaj, Bedava SMS, Cep Mesaj, Kısa Mesaj, SMS Doğrulama Kodu, SMS Haber Servisleri[/URL] bu linke tıkla***** gerekli bilgileri giriyorsunuz. Telefonunuza giriş şifreniz mesaj olarak geliyor. Kayıt olurken verdiğiniz mailinizle ve telefonunuza gelen şifreyle giriş yapıyorsunuz. Sağ taraftaki Listesi[/URL] listesi linkine tıkla***** mesajınızın gitmesini istediğiniz ismi yazıp kaydediyosunuz. Yöneticiler onayladıktan sonra olur falan filan diyo ama mesajınızı yollayabiliyosunuz hemen sonrasında. İsmi kaydettikten sonra, yine sağ tafataki Gönder[/URL] linkine tıklıyosunuz. Gönderen kısmına kaydettiğiniz ismi seçiyosunuz, numaranızı ve mesajınızı yazıp Gönder butonuna tıklıyosunuz. Sadece 5 tane ama istediğiniz isimden yollayabilmeniz, reklamsız olması ve hızlı gitmesi bakımından iyi.
8. Site : SMS - FreeSMS.co.at gratis SMS für Österreich.[/URL]
Bu siteyide az önce keşfettim. Mesaj anında geldi. Siteye girin Wählen Sie die Ländervorwahl yazan yerden Türkiye'yi seçin. Rufnummer int. Format ohne 0 yazan yere numarayı başında 0 olmadan girin. ÖRN : 5421234567 gibi. Ihre Nachricht yazan yere mesajınızı yazın. Schritt 2 >>> yazan butona tıklayın. Açılan sayfada güvenlik kodunun girin. Alttaki bannere tıklayın. Mesajınız 2-3 saniye içinde ulaşacaktır. Gelen mesaj sms isminde geliyor ve reklamlıdır.
9. Site : SMS Versand ohne Anmeldung - Gratis SMS versenden bei AllesKostenlos.ch, Kostenlose SMS internationaler versand[/URL]
Bu siteyide az önce keşfettim. Mesaj geldi. Siteye girin Handynummer kısmına numaranızı, kısmına güvenlik kodunu, Text kısmına mesajınızı yazın. Alttaki bannere tıklayın ve mesajınız gitsin. +55 ile başlayan bir numaradan geliyor mesaj. Reklamsızdır.
10. Site :
Opera web tarayıcısı ile açmanız lazım bu adresi. Wap sitesi olduğu için diğer tarayıcılar desteklemiyo. Siteye girelim. Код c картинки kısmına yukarıdaki güvenlik kodunu, Номер телефона (в международном формате) kısmına 905421234567 şeklinde numarayı, Сообщение (до 450 символов) kısmına mesajımızı yazdıktan sonra Отправить yazan linke tıklıyoruz. Mesajımız hemen geliyor. Arka arkaya 2 tane mesaj attım geldi. owap.biz isminden ve reklamsız olarak geliyor mesajlar.

Kaynak :
 

risingvaluee

Üye
turkcell ve ave icin calısmıyor... telsim olanlar denesin bide.. belki onar icin calısır..
 
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sistem çökmüş galiba göndermez oldu artık...
 
lortsansar

lortsansar

Üye
bırak bu işleri arkadaş bende niye olmuyor bak hele yaw:nono:kandırmaca işler işte
 

idolbreaker

Üye
kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor.



saygılar...
 

ruzgarozis

Üye
arkadaslar patladı sonunda=)
 

CANÖZÜM44

Üye
Ya nasıl göndericem msj
 


Üst Alt