BEDAVA CEPTEN INTERNET 15 Ağustos'a kadar

Sponsorlu Bağlantılar

stainless steel

stainless steel

Üye
işte bu güzel oldu gelsin gigabaytlar gitsin terebaytlar 24 saat internete merhaba:alkis

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392

'Patron

'Patron

Üye
tuh yav zaten cepnet var :D neyse 28ınde bitiyor bitince 15ıne kadar bunu kullanırım.

baspinar

baspinar

Üye
Valla on numara yaa bende gün doldu kontur yükleyemedim internete giremiyorum diye canım sıkılıyordu simdi iyi oldu tsk vodafone:):):)

dj eşref

Üye
evet arkadaslar bende cepnet kullanıcısıyım benım bugun cepnetım sona erdı bende bu bedavadan faydalanayım dedım KUTLAMA yazıp 3636 ya gonderdım veeee gelen mesajda bunlar yazıyordu BU KAMPANYAYI SADECE CEP NETI OLMAYANLAR FAYDALANACAKTIR dıye yazıyordu yanı anlasılan kampanyadan faydalanamadım bende annemın hattına yukledım sımdı kullanıyorum :) 1 ay 1 ay demı arkadaslar

dj eşref

Üye
maalesef arkadaslar sızlere uzucu haberım var bu kampanyadan faydalanabılmek ıcın cepnet abonelıgınız olmayacaktır benım bugun cepnetım sona erdı bende mesaj yolladım gelen mesajda şunlar yazıyordu CEPNET ABONELIGI OLMAYANLAR BU KAMPANYADAN FAYDALANACAKTIR dıye yazıyordu yanı arkadaslar anlayacağınız bedavayı kapamadık bende annemın hattına yukledım şımdı kullanıyorum :) 1 ay 1 ay demı arkadaslar

kelebeginomru

kelebeginomru

Üye
bende dün yaptım kullanıyorum. Ama sınırsız dimi?

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
maalesef arkadaslar sızlere uzucu haberım var bu kampanyadan faydalanabılmek ıcın cepnet abonelıgınız olmayacaktır benım bugun cepnetım sona erdı bende mesaj yolladım gelen mesajda şunlar yazıyordu CEPNET ABONELIGI OLMAYANLAR BU KAMPANYADAN FAYDALANACAKTIR dıye yazıyordu yanı arkadaslar anlayacağınız bedavayı kapamadık bende annemın hattına yukledım şımdı kullanıyorum :) 1 ay 1 ay demı arkadaslar
iptal ay yaz 3636'ya gönder.benimde dün sona ermişti.iptal ettim.şu an bedava kullanıyorum.

----------Eklendi @ 13:16:44 ---------- Yazıldı @ 13:16:29 ----------

bende dün yaptım kullanıyorum. Ama sınırsız dimi?
evet sınırsız

Samsun55''

Samsun55''

Üye
cepnet paketi var gerek yok :D:D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Çok iyi olmasa da idare eder. Ucuz etin yahnisi misali :)

blacktalon

blacktalon

Üye
benim aylık cepnetim var yararlanamıyor muyuz?

orkundf

Üye
ben bişey sorcam ben bu 1 aylık bedava şeye üye oldum telefondan giriyorum para gitmiyo şimdi telefonumu modem olarak kulklanıp bilgisayardana internete bağlandım para gidermi acaba ?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
hayır gitmez.

3_kan

Üye
arkadaşşlar geçen cepnett kampanyada bende aynı hem ücretli otomatik olarak internet almıştım ama bende kampanyadan faydalanmak için msj çektim ücretli tarifeden kabul ettiler bende bu müşteri hizmetlerini arayarak mağdur oldum durumu anlattım aradan 1 ay geçmeden benden kesilen ücreti gönderdiler ve kampanyadanda faydalandım

• Beğen
Tepkiler: hakanserce007 ve Silinen Üye 166392
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
o kampanya sayesinde buradayım bitince aylık cepnet alcam :evet:

vodofoncu

Üye
arkadaşlar benim telefonum samsung e 710 aynen sölenenleri yaptım tlefonuma yanıt geldi 15 ağustosa kadar yararlanabilirsiniz gibi... internete bağlandığımda şebekeden cevap yok diyor bir türlü anlamadım yardımcı olur musunuz?

vodofoncu

Üye
:ağlarım:
arkadaşlar benim telefonum samsung e 710 aynen sölenenleri yaptım tlefonuma yanıt geldi 15 ağustosa kadar yararlanabilirsiniz gibi... internete bağlandığımda şebekeden cevap yok diyor bir türlü anlamadım yardımcı olur musunuz?

cevap veren yok mu?=:megafon:

gazel14

gazel14

Üye
tşk

Üst Alt