BEDAVA CEPTEN INTERNET 15 Ağustos'a kadar

Sponsorlu Bağlantılar

ishak18

ishak18

Üye
    Konu Sahibi
BEDAVA CEPTEN INTERNET 15 Ağustos'a kadar
CEPTEN INTERNET 15 Ağustos'a kadar BEDAVA!
Cep telefonunuzdan internete heryerde ücretsiz bağlanmak için hemen KUTLAMA yazıp 3636'ya ücretsiz gönderin. malesef paketim oldugu için yararlanamıyorum 3 gun oldu yeni paket aldıgıma nasip degilmiş :aha:

herkesin beraat gecesi mubarek duaları kabul olsun :) kaynak bilgi :)

• Beğen
Tepkiler: omerynd, sekolele, Da®kness ve 2 diğerleri

dj eşref

Üye
tesekkurler sagol verdıgın bılgı ıcın benım aylık net yarın doluyordu bu ılac gıbı geldı :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Seninde Kandilin Mübarek Olsun. İyi Güzel Yapmışlar Daha Önceden Yapsalardı Ayın Beşinde Bitecek Paket Ne Kadar Kota Veriyolarmış Peki 100 Mb Mı Aşınca Düşecek Cinsten :)

ishak18

ishak18

Üye
    Konu Sahibi
benimde bir bilgim yk başka forumdan alıntı yaptım :ehe

'Patron

'Patron

Üye
Seninde Kandilin Mübarek Olsun. İyi Güzel Yapmışlar Daha Önceden Yapsalardı Ayın Beşinde Bitecek Paket Ne Kadar Kota Veriyolarmış Peki 100 Mb Mı Aşınca Düşecek Cinsten :)
Ocakda falan olmuş ya onun gibidir aynı 100 mb sonraaa :vur

ishak18

ishak18

Üye
    Konu Sahibi

Ocakda falan olmuş ya onun gibidir aynı 100 mb sonraaa :vur

hiç yoktan iyidir sonuçta beleş :naughty:

----------Eklendi @ 14:56:23 ---------- Yazıldı @ 14:46:13 ----------

:oke:

neb_bee

Üye
sakın ha katılmayın ben katıldım biraz internete girdim mesaj geldi, günlük kullanımınız 5tl olduğundan bugün bedava diye.. aradım müş.hiz. kampanyaya katılmışsınız ama yanlışlıkla ücret alınmış fatura kesildikten sonra iade olur dediler....... hemen iptal ettirdim kampanyayı..... katılmayın üçkağıtçı bunlar...

/GoKaY/

Üye
sakın ha katılmayın ben katıldım biraz internete girdim mesaj geldi, günlük kullanımınız 5tl olduğundan bugün bedava diye.. aradım müş.hiz. kampanyaya katılmışsınız ama yanlışlıkla ücret alınmış fatura kesildikten sonra iade olur dediler....... hemen iptal ettirdim kampanyayı..... katılmayın üçkağıtçı bunlar...

Benim Şu Anda Vodafone (2).Hattımda Bu Kampanya Aktif. Hiçbir Sorun Olmadı.
Hatta 7.2Mbps Hız Vardı, 200 MB Yaptım. Sonra HSPA Dan HSDPA Ya Geçti Hız Su Anda 96 Kpbs.

mystiery_

mystiery_

Üye
helal olsun Vodafone'a

• Beğen
Tepkiler: bold_9700
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Vodafone'den bir ay boyunca bedava internet kampanyası
Vodafone bir ay internet bedava
Vodafone mobil internet bedava
Vodafone, abonelerine yönelik yeni internet kampanyalarını hayata geçirdi. Toplamda 4 yeni kampanyadan oluşan yenilikler içerisinde bizim en çok dikkatimizi çeken paket, 'ücretsiz mobil internet deneme kampanyası'. Haliyle ilk olarak ondan başlayalım:

Hatırlarsak Vodafone bu yılın başında aynı kampanyayı bir kez daha düzenlemiş ve 2 milyon kullanıcının bu sayede geçici bir süreyle de olsa bedava mobil internet kullanımını sağlamıştı. İşte şimdi bir kez daha düğmeye basan operatör bu kez de bugünden başlamak suretiyle önümüzdeki ayın 15'ine değin geçecek 1 ay boyunca mobil interneti ücretsiz olarak sunuyor. Yapmanız gereken KUTLAMA yazarak 3636'ya ücretsiz SMS göndermek.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

OğuzcanAbi

Üye
cepnet mi hız düşük yani :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ben pc ye baglıyorum telefonu su an o sekıl gırıyorum.İdare eder:ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
vodafone'dan allah razı olsun :yuru

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler Abi Bende Pcye Bağlayıp Giriyorum :oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Rica ederim kardeşlik

Burak

Üye
keşke turkcellde yapsa böle şeyler. Gözlerim dolardı valla :d:

furkan5800

furkan5800

Üye
allah tuttuunu altın etsin AMİN

rapman

rapman

Üye
Tam da numaramı Turkcell'e taşıdığım bir vakitte yapılır mı böyle bir kampanya yahu :D
Ama bir yıl sonra tekrar Vodafone'a yeni bir hat ve yeni bir telefon alarak dönüş yapacağım :yuru

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Cepnet beleş olduğu dönemlerde çok yavaşlıyor yaahu

Üst Alt