Beats'lerimi yenilemeli miyim sizce?

Fark tabiki var ama o fark o para etmiyor.
80 liralik Cx 200 kullandigim en iyi kulaklik bence.Saglamlik cok iyi degil iyi degil derken ses sistemine baglamistim yogun olarak empedans uyusmazligindan olacak seslerde cizirti yapmaya baslamisti bu dayaniklik degil ürünün teknigiyle alakali.Yani Urbeats in empedansi 16 18 ohm falansa ayni sorun onda da olur.Paranizin kiymetini bilin aileleriniz o paralari kolay kazanmiyor ekmek parasi bulamayip ailesi icin kara kara düsünenler var.
Bunlar firmalarin elit kesime oynama numaralari.

Tepkiler: abandonware
    Konu Sahibi
Kapitalist mantık. Ürün değil marka satışı. 2-3 yıl evvel beats kulakliklarimi satın aldıktan sonra farkettim bende.

Su an için, elimdeki beatslerin suyunu çıkarana kadar devam etme kararı aldım. Beatsler öldükten sonra Sony MDR-v55 gibi bir kulaklık alırım galiba.

Tepkiler: El~PisToLeRo
Sendeki solo hd mi, solo 2 mi yoksa normal solo mu
Bende beats yok ne yazık ki kiyamiyorum mağazada denedim sony ile yakın ses kaliteleri ama işte b'si var ve tasarımları harbi harbi güzel. Bende sony var ama yurt dışına çıkarsam studio almak istiyorum.

Konu Sahibi
Bende beats yok ne yazık ki kiyamiyorum mağazada denedim sony ile yakın ses kaliteleri ama işte b'si var ve tasarımları harbi harbi güzel. Bende sony var ama yurt dışına çıkarsam studio almak istiyorum.
Yurt dışında da $300 yani cok ta ucuz değil

Serhan

Üye
Bende o kadar para vermem asla kuzenim kullanmayınca bana verdi

Tepkiler: abandonware

Serhan

Üye
yenile gitsin ya

Tepkiler: DeV/AsA