Beats Audio desteği artık sadece HTC cihazlarıyla sınırlı değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Beats Audio desteği artık sadece HTC cihazlarıyla sınırlı değil

HTC'nin sensation xe ve xl de kullandığı Dr.Dre konseptli Beats Audio cihazlarının geçtiğimiz dönemde oldukça gündemde olduğunu gördük. Müziksever Android kullanıcılarını epey kıskandıran(şahsen ben kıskandım
) bu özelliği artık Gingerbread yüklü her cihaza yüklemek mümkün! Evet, doğru okudunuz cihazınızın markasının HTC olmasına gerek yok sadece Gingerbread sürümünü kullanan bir Android cihazı olmalı.
bu zip dosyasını telefondan recovery mod ile yükleyin(root gerektirir) beats audio desteği olur daha sonra beats audio kulaklık alırmısınız almazmısınız bilemem orası size kalmış

PriZm

PriZm

Üye
İCS yüklü galaxy S de işe yararmı? telefonu bozmak istemiyorum şimdide :D

PriZm

PriZm

Üye
yükledim gitti.değişen birşey yok.belkide sadece kulaklıkta işe yarıyordur.

PriZm

PriZm

Üye
kulaklıktada denedim yine aynı.sanırım sadece beats kulaklıklarda çalışıyor.

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ben galaxy s wifi 5 te denedim beats audio ile harika oldu xe den farksız saol kardeş

PriZm

PriZm

Üye
gittigidiyorda 90 lira beats kulakiçi kulaklık
çok değil aslında.ben 300-500 tl civarı zannediyordum.eğer dediğin gibi 50-100 tl arası birşey ise fiyatları bir ara bakarım.
şuan kulaklık olarak hala 5800 dan kalan WH-205 kulaklığı kullanıyorum.şimdilik yeterli.ama bu Beats da cezbediyor..

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi

çok değil aslında.ben 300-500 tl civarı zannediyordum.eğer dediğin gibi 50-100 tl arası birşey ise fiyatları bir ara bakarım.
şuan kulaklık olarak hala 5800 dan kalan WH-205 kulaklığı kullanıyorum.şimdilik yeterli.ama bu Beats da cezbediyor..

ben arkadaştan dinledim harika bir şeydi ses beynime işliyorduresmen bu zipi kurabilirsemalacağım bir tane normalde 300 tl diye biliyorum 90 tl görünce şaşırdım

ekorotti

ekorotti

Üye
gg de cok sahte mal var 90tl lik olan beats tour sahtedir kesinlikle...

[alikan]

[alikan]

Üye
ben arkadaştan dinledim harika bir şeydi ses beynime işliyorduresmen bu zipi kurabilirsemalacağım bir tane normalde 300 tl diye biliyorum 90 tl görünce şaşırdım

gg de 90 tl ye gördükleriniz sizce de orjinal olabilir mi.? Akıl var mantık var orjinal satış noktalarında neredeyse 500 tl diğer yerde 90 tl. Çinden gelen fake kulaklıklar sadece dış görüntüsü aynı diye düşünüyorum. Kanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt