bcontrol12 uzaktan kumanda ücretsiz acele edin!!

Kardeşim verdiğin linkteki site kapanmış,program elinde varsa bana maille yollayabilirmisin? idagli07@hotmail.com

edit: Programı buldum teşekkür ederim yinede

Herşeyi yapıp hala çalışmıyor diyenler, bilgisayarınızdaki antivirüs programının ağ filtreleme modunu devre dışı bırakın. Şimdiden iyi eğlenceler.

fullwar

Üye
Byağıdır kullanıyorum. Fare, klavye ve kontrol cihazı olarak kullanmak mümkün. Hatta Race Driver Grid'te direksiyon olarak bile kullandım.

fullwar

Üye
programı bulan arkadaşlar buraya link atabilirmisiniz, verilen link eski nekadar aradıysam bulamadım. yada mail olarak atarsanız çok sevinirim
ilkerkalyoncuoglu@hotmail.com

Link 6. sayfadaki cemorhun'un mesajında. Konuları araştırarak sonuca ulaşabilirsiniz.

yaa çok muhteşem yok böyle bişey emeğpi geçen tüm arkadaşlarar teşekkürler ediyorum...ben verilen linklerden indirmede baya bi sorun yaşadım...kendim bi site buldum ve ordan indirdim linkini veriyorum...

bolags

Üye
bunu wifi modem üzerinden mi baglıyoruz. ?

fullwar

Üye
Evet wifi kullanıyor.

Arkadaşlar programı daha bugün öğrendim ve cok hoşuma gitti ama tamda program calışmayı durdurmuş galiba yapamadım calışmıyor bi türlü programı cemorhun'un verdiği mediafiredan indirdim(nasıl calışağını anlatım yapan kişinin) fakat calıştıramadım sizde calışıyor mu

lorolop

Üye
fiber optik internette neden olmuyoor

kardeşim ellerine sağlık manyak birşey bu ben Need for Speed Hot Pursuit oynuyorum deli oluyor

televizyonu ilk defa gormus gıbı oldum ))

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben bunun videosunu gördüğümde "hadi lan ordan sahtekar" diyip kapatmıştım videoyu gerçekmiymiş bu ya

lorolop

Üye
bluetooht tan nasıl yapabiliriz acil yardım lütfen

aynı durum bendede oluyor.. bağlantı ekranı çıkıyor (bağlantı seçin/vodafone internet) daha seçemeden ekran donuyor...

elıne saglık kardesım

----------Eklendi @ 00:23:45 ---------- Yazıldı @ 00:19:33 ----------

ya nasıl ınıyo bu lınk gozukmuyo

tesekkur ederim harika bir program

Arkadaşlar bende de 8530 var bugün baya uğraştım ama olmadı bir türlü herşeyi oğru yaptığımdan eminim tekrar tekrar yapıyorum olmuyor nerde sorun var anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim. Herhangibir antivirüs programıda kullanmıyorum..

lorolop

Üye
arkadaşlar ben yaptım oldu harika çalışıyor ancak anladıgım kadarıyla fiber optik internette olmuyor asıl sorun bu bunun çözümünü bilen varmı