Bbm, 80 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bbm, 80 Milyon Kullanıcıya Ulaştı
Geçtiğimiz günlerde Android ve iOS'a gelen BlackBerry Messenger, kullanıcı sayısını inanılmaz bir hızla artırıyor. Şimdilik toplam kullanıcı sayısı ise 80 milyona ulaşmış durumda.
BlackBerry'nin uzun yıllardır pazardaki en büyük silahı olan ve sadece BlackBerry telefonları arasında kullanılanBBM, iOS ve Android gibi yeni nesil mobil işletim sistemleri için hazırlanan WhatsApp, Viber ve Tango gibi uygulamalardan sonra popüleritesini kaybetti.

Elindeki bu kozu pazara tekrar sunmak isteyenBlackBerry, BBM'i geçtiğimiz günlerde iOS ve Androidpazarına da sürdü. Google Play Store'da ilk haftasını doldurmadan 10 milyon barajını geçen BBM, şimdilik 80milyon kullanıcıya ulaşmış durumda.

Sunuculardaki 80 milyon hostun 60 milyonunu BlackBerry tarafından gelen cihazlar oluşturuyor. ŞimdilikiOS ve Android kullanıcıları ise 20 milyon seviyesinde.

BlackBerry istediği etkiyi yakaladı

App Store'da 107, Google Play Store'da da 35 farklı ülkeden indirilebilen BBM, popüleritesini daha da artıracak gibi gözüküyor. Zaten Facebook gibi bir internet devinin BlackBerry ile görüşmesinin sebeplerinden biri de BBM alt yapısı olduğu düşünülüyor. Kısacası, BlackBerryistediği etkiyi yakaladı gibi gözüküyor.

mehmettech

mehmettech

Üye
Bbm' nin tek iyi olduğu nokta:)

LimePie

LimePie

Üye
peki bbm kullanırken internet bağlantısı gerekiyormu ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evet

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Whatsapp a göre artısı nedir bunun

esokmen

esokmen

Üye
Blackberry telefonlarin hic bir ozelligi kalmamistir bence kendilerine calim atti blackberry

fk555897

fk555897

Üye
Bu uygulamayı gereksiz buluyorum. Whatsapp gibi uygulamalar daha iyi.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Ben tam anlamadım nasıl cevırım içi görundugumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt