BB 9700 Bold Birkaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

killer3oy

Üye
    Konu Sahibi
BB 9700 Bold Birkaç soru
ben bu model telefonu aldım.almadan önce acıkcası cok fazla arastırmadım.şeklini begendim aldım.ancak sanırım Bis olmadan pek bi işe yaramıyor.su anda bis le kullanıyorum ancak fiyatının yüksek oladugunu düsündüğüm için bis aboneliğimi iptal etmek istiyorum.

Bis olmadan internet özelliğinin hangi kısımlarını kulllanabilirim? normal vodafone yada turkcell internet aboneliği alarak kullanabilirmiyim? yada Wifi ile neleri kullanabilirim?

Yusuf_EMRE

Üye
ben bu model telefonu aldım.almadan önce acıkcası cok fazla arastırmadım.şeklini begendim aldım.ancak sanırım Bis olmadan pek bi işe yaramıyor.su anda bis le kullanıyorum ancak fiyatının yüksek oladugunu düsündüğüm için bis aboneliğimi iptal etmek istiyorum.

Bis olmadan internet özelliğinin hangi kısımlarını kulllanabilirim? normal vodafone yada turkcell internet aboneliği alarak kullanabilirmiyim? yada Wifi ile neleri kullanabilirim?

Evet wifi ile hemen hemen bütün özelliklerini kullanırsın cihazın.
BlackBery forumlarında bilende bilmeyende konuşuyor Bakma sen onlara...
Bis olmadan anlık e-posta BBM vs dısşında hemen hemen bütün uygulamalarını sorunsuz kullanabilirsin
İstediğin program vs olursa bu başlık altında isteğini belirt sana yardımcı oluruz:
http://www.maxicep.com/blackberry-g...-tema-ve-cihaz-yazilimi-istekleri-461153.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt