Bazı Sorularım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Bazı Sorularım
Merhabalar. Forumunuza yeni üye oldum. Yaklaşık bir ay önce bir Nokia e5 aldım telefonumdan memnunum ama bazı problemlerim var.

Öncelikle evimde Wireless yok. geçenlerde kuzenime gittim wireless wardı onlarda bağlanmaya çalıştım şifre, vs. herşey doğru bağlanılıyordan sonra vpn sunucusu gibi bir hata geldi. Belki kuzenimden kaynaklanıyordur diye bir başka arkadaşımdada denedim ondada olmadı. yardımcı olursanız sevinirim

2. sorum ise E5'i hacklemek ne gibi fayda sağlar. Yani hack ne işe yarar bana ne getirisi olur hacklememde fayda varmı?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
wifi problemi ttnetten oluyor olabilir.ama ttnet degilkende oluyorsa hard format atmak işini görür.hack dedigimiz olay program falan yüklemek içindir.eger oyun,program,tema falan yüklüceksen hack yap.

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Yüklemek istiyorum ama hiçbir bilgim yok. Bu arada hard formatı nası atıcam? Birde hack konusunda yardımcı olurmusunuz rica etsem.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hard formatı telefon kapalıyken * 3 yes ve açma kapama tuşlarına basıp ta atacaksın.eger olursa açılışta saat,tarih,ülke falan soracak.hack olayına gelince sertifika falan almak gerekiyor ama sertifika veren sitenin kapatıldıgı söyleniyor.yani o konuda yardımcı olamayacagım :)

mstf_l

mstf_l

Üye
hard format *3yesno degil shift space backspace no olcak duzelteyim

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
mstfl_l selam sende E5 mi var? Eğer varsa bana yardımcı olurmusun hack yaptınmı? yaptıysan nası yaptın? bide kullandığın program oyunları yollayabilirmisin bana.

mstf_l

mstf_l

Üye
e63 var ama isletim sistemleri aynı hack yapamadım ama sana yardımcı olurum kullandıgım programaları da yazarım

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
tamam bide ben formatı beceremedim no tuşu dediğin kırmızı olanmı?

mstf_l

mstf_l

Üye
evet hepsine sırayla bas olmazsa soft format dene telefon acıkken *#7370# yap kilit kodunu gir bazı telefonlara hard format atılmıyor cunku kendimden biliyom

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
peki format wifi problemini çözecekmi sizce?

mstf_l

mstf_l

Üye
donanımsal degilse cozulur bence

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
tuşlarla format olmadı bende *#7370# yaparak yaptım oldu. E5'e uygun blackberry teması varmıdır acaba?

mstf_l

mstf_l

Üye
vardı forumda s60v3 temalara gir hemen bulursun ya ilk sayfada yada ikinci wifi yi deneyebildin mi?

----------Eklendi @ 20:29:11 ---------- Yazıldı @ 20:15:14 ----------

programlarıda listesini koyarım birazdan yakında bi yere upload etmeyi dusunuyorum istersen sana linkleri yollarım yada yine istek olursa konu acarım

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
wifi şuan deniyemedim malesef kendi evimdeki modem kablolu kuzenime gittiğimde deniyeceğim.

----------Eklendi @ 22:14:07 ---------- Yazıldı @ 20:30:57 ----------

bulamadım. senin su uygulamalar ne oldu? ayrıca hack konusunda başka fikri olan yokmu?

mstf_l

mstf_l

Üye
X ploreLcg jukebox PhotobookVbagVirtualkey Opera miniOpera mobile .NimbuzzUc browserSmartmovieYoutubeGoogle mapsMobi pocket readerMonotype Flipfont hack konusunda nokiotecadan sertifika alıp hellox u sertifikalandırıp yapabilirsin

----------Eklendi @ 23:12:26 ---------- Yazıldı @ 23:10:16 ----------

X plore
Lcg jukebox
Photobook
Vbag
Virtualkey
Opera mini
Opera mobile .
Nimbuzz
Uc browser
Smartmovie
Youtube
Google maps
Mobi pocket reader
Monotype Flipfont

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
hocam oyun yokmu?

mstf_l

mstf_l

Üye
oyun fazla oynamam ama ordaki vbag gameboy emulatorudur onu kullanabilirsin kaliteli javalar istersen onların linkini verebilirim elimde hazır var

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
bu n gage nedir? sertifika başvurusu yaptımda hackden sonra neler yükleyebilirim? bide telefonumla birlikte kendiliğinden gelen işletim sistemine gömülü bir nokia facebook uygulaması var e5'de. bunu silmemin bir yolu varmıdır hack ile. (normal yöntemle hiçbir şekilde silinmiyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt