Onaryo
Üye
Bazı can sıkıcı sorunlar
İphone 3g 16Gb. Telefona ios 4 yukledikten sonra herkeste oldugu gibi bende de ciddi yavaslamalar oldu. İlk sorunum; Cydia uzerinden 2.4 mb buyuklugunde bir tema yukledim ve telefonu restart yapilmasini istiyor. Ama restarta bastigimda telefon bir sure kiltleniyor ama kapanip acilmiyor. WinterBoard'i kaldirdim, yukledigim temayi kaldirdim ama bana misin demedi.. Yani demem o ki restore etmek disinda bir cozumu var midir?
İkinci sorunum; telefon tam olarak 4.01. Restore etmem icin bir neden var midir? 4.02' de ne gibi yenilikler var.3glerin yavaslama sorununa cozum var mi acaba.. Bir de iphone 4 almayi dusunuyordum ama sorunlari canimi sıktı. 3g ile idare edip iphone 5 i mi beklemeliyim ne dersiniz. Son olarak telefon sarja bagli iken bile canavar gibi sarj tuketiyor. Sorun nedir acaba....
Vereceginiz cevaplar icin simdoden tesekkurler : )
İkinci sorunum; telefon tam olarak 4.01. Restore etmem icin bir neden var midir? 4.02' de ne gibi yenilikler var.3glerin yavaslama sorununa cozum var mi acaba.. Bir de iphone 4 almayi dusunuyordum ama sorunlari canimi sıktı. 3g ile idare edip iphone 5 i mi beklemeliyim ne dersiniz. Son olarak telefon sarja bagli iken bile canavar gibi sarj tuketiyor. Sorun nedir acaba....
Vereceginiz cevaplar icin simdoden tesekkurler : )