bazı bölümlere denetim önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
bazı bölümlere denetim önerisi
site teknoloji temelli bir site ama bunun dışındada birçok bölüm bulunmakta fakat teknoloji bölümleri dışındaki bölümlerde denetim olmadığı için bazı arkadaşlarin içindeki konu açma isteği bazen beni forumdan soğutma seviyesine kadar getiriyor sebebi ise sayfalarca şarkı sözü konuları, sayfalarca youtübe video konuları, sayfalarca maxisözlük konuları gibi konuları günün her saati ardı ardına açmaları bazen siteyi çekilmez bir hale çeviriyor.

Örnek: yeni mesajlar

Benim önerim şöyle; Bu gibi bölümlere denetim getirilmesi ve Bu bölümlerdeki konu onaylarınin, sitede aktiflıgin düştüğü saatlere yayılması

• Beğen
Tepkiler: x-scarface

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
hikmeti banlasalar sorun çözülür bence

• Beğen
Tepkiler: Türe, 1STayTRue35, x-scarface ve 1 kişi daha
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
hikmeti banlasalar sorun çözülür bence

hikmet konu sayısını arttırsın orada sorun yokta konu açtığı bölümler forumun en az hit alan bölümleri ve bu bölümlere durmaksızın konular açıyor, son mesajlara bakıyorum ama maxicepe bağlanma sebebim olan konuları malesef göremiyorum :ağlarım:
yani bu hit almayan bölümlerde denetime alınsa ve konu onaylarıda gece 12-1 saatlerinde yapılsa hem daha hoş olurdu bizde son mesajlarda yorum alan ve güncel konuları rahatlıkla görebilirdik :)

• Beğen
messevim

messevim

Üye
sana şiddetle katılıyorum. Öyle konuları alt alta görünce Bana birşeyler oluyor sinirden

- - - Eklendi - - -

adamlar mesaj Ve konu kasayım derken bizleri forum dan soğutuyorlar arkadaş.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
site teknoloji temelli bir site ama bunun dışındada birçok bölüm bulunmakta fakat teknoloji bölümleri dışındaki bölümlerde denetim olmadığı için bazı arkadaşlarin içindeki konu açma isteği bazen beni forumdan soğutma seviyesine kadar getiriyor sebebi ise sayfalarca şarkı sözü konuları, sayfalarca youtübe video konuları, sayfalarca maxisözlük konuları gibi konuları günün her saati ardı ardına açmaları bazen siteyi çekilmez bir hale çeviriyor.

Örnek: yeni mesajlar

Benim önerim şöyle; Bu gibi bölümlere denetim getirilmesi ve Bu bölümlerdeki konu onaylarınin, sitede aktiflıgin düştüğü saatlere yayılması

bahadır abi affına sığınarak bu fikrine katılmadığımı söylemek istiyorum

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye

hikmet konu sayısını arttırsın orada sorun yokta konu açtığı bölümler forumun en az hit alan bölümleri ve bu bölümlere durmaksızın konular açıyor, son mesajlara bakıyorum ama maxicepe bağlanma sebebim olan konuları malesef göremiyorum :ağlarım:
yani bu hit almayan bölümlerde denetime alınsa ve konu onaylarıda gece 12-1 saatlerinde yapılsa hem daha hoş olurdu bizde son mesajlarda yorum alan ve güncel konuları rahatlıkla görebilirdik :)

malesef o saat lerde giremiyorum beni bu forumda hic istemiyorsaniz cezama razıyım süresiz ban atin diyeceğim bu kadar

Akıncı

Akıncı

Üye
arkadaslara yardim edelim diyorum yeni mesajlari tikliyorum magazin sayfasina girdim zannediyorum

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
arkadaslara yardim edelim diyorum yeni mesajlari tikliyorum magazin sayfasina girdim zannediyorum

bence bu normal sayfalarda ileri giderseniz elbet bulursunuz yardım edilebilinecek konular hiç olmadı yardım edeceğiniz bölüme girebilirsin mesela

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

malesef o saat lerde giremiyorum beni bu forumda hic istemiyorsaniz cezama razıyım süresiz ban atin diyeceğim bu kadar
kardeşim boş konu açıyorsun tek sorun bu eskiden boş mesaj atıyordun şimdi boş konu açıyorsun burası teknoloji forumu şarkı türkü forumu değil ya haber bültenine dönüyor ortalık ya şarkı türku

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
kardeşim boş konu açıyorsun tek sorun bu eskiden boş mesaj atıyordun şimdi boş konu açıyorsun burası teknoloji forumu şarkı türkü forumu değil ya haber bültenine dönüyor ortalık ya şarkı türku

teknoloji forumu diye tekleştirme yapmayın bölümlerin adındanda anlaşılabileceği gibi forumda kültür sanattan magazine haberden dünya tarihine kadın sorunlarında garrip olaylara ve daha birçok alan var sizi ilgilendirmeyen yerlere girmessiniz olur biter maxicep her alanda ilerleyen bir forumdur

• Beğen
Tepkiler: Nextman
hikmet366

hikmet366

Üye

o zaman ne den sarkı sözü bölümü var neden mı çünkü şarkı sôzü paylasılsın diye

Akıncı

Akıncı

Üye
biz paylasim olmasin demiyoruz sadece abartma yapmamak ve her onune geleni kopyalamamak
ayrica yeni bir sorun olup olmadigi icin ekstra zaman harcamama gerek yok

• Beğen
saiki

saiki

Üye
Katılıyorum birde dini içerik ve felsefe içeren konuların açılması forumun amacının dışına çıkmasına neden oluyor, insanlar buraya mobil veya teknolojik paylaşımlar için geliyor, başka içerikleri merak eden google dan aratıp bulsun bi zahmet..

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
biz paylasim olmasin demiyoruz sadece abartma yapmamak ve her onune geleni kopyalamamak
ayrica yeni bir sorun olup olmadigi icin ekstra zaman harcamama gerek yok

demekki pek yardım edecek isteğinde yok

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sizleri anlıyorum fakat olaya yanlış açıdan bakıyorsunuz.Çok fazla konu açmak çok bilgili olmak anlamına gelmez.Ama arkadaşımızda bu tip durumu dikkate alarak mesaj ve konularına dikkat edeceğine eminim.Lütfen kişileri bilgilendirirken kaybetmek yerine kazanmayı deneyelim.Saygılarımla

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Katılıyorum birde dini içerik ve felsefe içeren konuların açılması forumun amacının dışına çıkmasına neden oluyor, insanlar buraya mobil veya teknolojik paylaşımlar için geliyor, başka içerikleri merak eden google dan aratıp bulsun bi zahmet..

forumun her alanında isteyen alanın anlamına göre konu açabilir

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
kardeş forumun logosunda ne yazıyor? tamam her yönde büyüsün ona bişey demedim haber köşemiz var teknoloji haberi koysun köprüden biri düşmüşte yok bilmem ne bundan kimene buraya gelen adam bunlar için mi geliyor teknolojiyi takip etmek için mi

messevim

messevim

Üye
maxicep teknoloji üzerine oluşturulmuş bir forumdur. Sloganında da görüldüğü gibi.

Başka türlü katagoriler de var ama o bölümlerin hit i nin azlığından görülüyor ki maxıcepe gelenler şarkı sözü okumak için değil teknoloji haberlerini takip etmek için geliyorlar. Kaç sefer oldu aynı sorundan muzdaribim. Sana açma da demiyoruz açacaksan bari arka arka ya birkaç saniye arayla değil de hergün bir tane veya birkaç saatte bir konu aç. O zaman hem senin istediğin olur hem bizim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

o zaman ne den sarkı sözü bölümü var neden mı çünkü şarkı sôzü paylasılsın diye
şarkı bölümü var girersin 1 2 şarkı sözü yazarsın forum ateknoloji forumu paylaşımmı yapmak istiyorsun teknolojiye yönel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt