MasteLaa
Üye
Ben de bir tıka bakar diye biliyordum amabootlader kilidi kırmaktan daha kolay birşey yok şu an aklıma gelmiyor ama bir site vardı oraya ımei numaranı verip bir kod alıyorsun cmd ile gerekli işlemi yapıp bootlader kilidini kaldırıyorsun ben günde birkaç defa yapıyordum
Ben de bir tıka bakar diye biliyordum ama
bir ile birkaç tık arasında fark yok kardeşim
İkisinde de Gameloft oyunlarını s2 ve s gibi oynayamaz ama kardeşim808 purewiew veya 701 al
Çok oyun oynayamaz808 purewiew veya 701 al
Çok oyun oynayamaz
Root için telefon mu satılır yahu hiç bir şirket demez ki root yaparken bootleader kilidi çok zor zorladığı için 100 lira aşağı çekiyoruz fiyatıŞu lanet olsaı bootloader kilidi bitiriyor beni
Root yapmak yetmezmiş gibi bide kilidi kırcaz ! Belki de xperia bu yüzden ucuz satıyodur
Root için telefon mu satılır yahu hiç bir şirket demez ki root yaparken bootleader kilidi çok zor zorladığı için 100 lira aşağı çekiyoruz fiyatıNeo V yi al bunları zaten zamanla öğrenirsin önemli olan telefonun özellikleri..
Siz de haklısınız
Siz de haklısınız
Güzel smiley dün ne oldu tahmin et ben şu smileyi çok severimşimdi acaba yanlış smiley mı kullandım diye düşünüyorum? başka bulamadım çünkü
603 700Gerçi android biraz illallah detirtti bana
Az önce Neo V nin booloader kilidi nasıl kırılıyomuş baktım bi arkadaşın dediği gibi imei yi verip cmd den işlemler yapılıyormuş
Peki şu bahsettiğiniz Nokia 603 nedir ?
haklı
Güzel smiley dün ne oldu tahmin et ben şu smileyi çok severimBunu konunun sonuna yazdım locked diye smileyi de koydum konu kilitlendi
- - - Eklendi - - -
603 700Aşağı telefonlar içinde en uygunudur benim görüşüm..Neo V ayrı tabii o daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?