Dj Airmax™;1048076' Alıntı:insallah aksılık çıkmazsa gelırım

gel yaa çıkmasın aksiliğe söyle o gün için başka biriyle ilgilensin
canım kardeşim mutlaka gel. senin gibi birini inan hepimiz yakından tanımayı istiyoruz.![]()
gerçek çok tatlısınız bende sizi merak ediyorum gelmek için elimden gelenı yapacagımaramızda kararlaştırmayı umuyoruz.Program da neler olacak?

Olmaz öyle, ben katılacağım demedim ki? Yapmayacağım şeyin sözünü söylemem, bir söz söylemişsem de ölüm vb. çok ağır bir konu olmadığı sürece sözünü ettiğim şeyi yaparım.aramızda kararlaştırmayı umuyoruz.
büyüğümüz olarak senin fikirlerin çok önemli![]()
gelemesende fikirlerine açığız canım abicim. sen bize bir yol gösterdinde bizmi gitmedik.Olmaz öyle, ben katılacağım demedim ki? Yapmayacağım şeyin sözünü söylemem, bir söz söylemişsem de ölüm vb. çok ağır bir konu olmadığı sürece sözünü ettiğim şeyi yaparım.
Bence gezinizdeki duraklara Pier Loti'yi de alın.gelemesende fikirlerine açığız canım abicim. sen bize bir yol gösterdinde bizmi gitmedik.
herzamanki gibi; bowling,nargile gibi yada başka birşeyler de olabilir.

Program da neler olacak?

bnde çok isterim cnm bnmayarlamaya çalışıcam ama
![]()
olacaklara katlanırsın..Arkadaşlar bayramda yapılan hiçbir aktiviteye ben katılamam. Size iyi eğlenceler dilerim. 10 yıl önce vefat eden rahmetli dedemin bana vasiyetidir, her bayram sabahı namazdan sonra baş ucuma gel oğlum diye ve ben 10 yıldır bir bayramda bile dedemin mezarının başından eksik olmadım, Allah ömür verdiği sürece de eksik olmayacağım...
Malumunuz üzere Bartın'da olacağım demektir bu, size tekrardan iyi eğlenceler dilerim...