Baykuş tekmeleme cezası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Baykuş tekmeleme cezası!
Kolombiya Ligi'nde, sahaya giren baykuşu tekmeleyerek ölümüne neden olan Luis Moreno, 2 maç men cezası aldı. Kolombiya Futbol Federasyonu, Moreno'nun, rakip takımın maskotu haline gelen baykuşu tekmeleyerek, seyirciyi kışkırttığına hükmetti.
















Atletic Juniors ile Pereira arasındaki maçta, yıllardır Atletic stadının çatısında yaşayan baykuş, evi bildiği sahaya kondu. Atletic Juniorslı taraftarların maskotu haline gelen talihsiz baykuş önce topa; ardından da Pereira'nın savunma oyuncusu Luis Moreno'nun tekmesine hedef oldu.

Acilen tedavi altına alınan baykuş kurtarılamadı. Atletic Juniors taraftarı ve hayvan hakları savunucuları, maskotlarını tekmeleyen Moreno'ya büyük tepki gösterdi. Ölüm tehditleri aldığını söyleyen savunma oyuncusu, baykuşu ani bir refleks ile tekmelediğini savundu ve canlı yayında özür diledi.
Kolombiya Futbol Federasyonu, polis koruması altına alınan Moreno'yu, seyirciyi tahrik ettiği gerekçesiyle 2 maç men ve yaklaşık 600 dolar para cezası verdi.
Federasyon açıklamasında, "Moreno, ev sahibi takımın maskotu olarak görülen kuşu tekmeleyerek, açıkça taraftarları kışkırtmıştır. Bu olay çok daha kötü sonuçlanabilirdi" denildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
354
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
292
DiaBLoS
tragedie
Cevap
4
Görüntüleme
456
Braveheart™
Cevap
9
Görüntüleme
503
haltie


Üst Alt