Bayanların Mekanı (Erkekler Giremez)

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
eline sağlık :op:

huri$

huri$

Üye
afiyet olsun caniim benim :ehe
aha semaver burda cekinmeyin doldurun doldurun için :ehe

Tuba

Tuba

Üye
yok öyle sen ikram edecen nasıl misafir ağırlama öyle self servis :ehe

sevimrecep

sevimrecep

Üye
Günaydın meleklerime,canlarımm bugün keyifler nasıl bakalımm???:):):)

sevimrecep

sevimrecep

Üye
olur bi ara yapar getiririm ablacim

hayatim sanki imzan kurallara aykiri guzel bi imza ama buna izin vermezler heralde :op: gulum keyifler idare eder senin keyfin nasil bakim
Değiştirdim ablacım bunada bişey demezler heralde...
Aman nasıl olsun ıdare edip gidiyoruz işte...

huri$

huri$

Üye
Değiştirdim ablacım bunada bişey demezler heralde...
Aman nasıl olsun ıdare edip gidiyoruz işte...
tam bende bilmiyorum kurallari sevimcim bu da guzel olmu$ buda uygun degilse arkadaslar solerler canim saglikolsun
yaz gunu izmir yaniyordur simdi demi sevim cim allah kolaylik versin çali$anlara felan burda yagmur var baya serin ortalik mevlam oralarida serinletsin insallah :(

sevimrecep

sevimrecep

Üye
tam bende bilmiyorum kurallari sevimcim bu da guzel olmu$ buda uygun degilse arkadaslar solerler canim saglikolsun
yaz gunu izmir yaniyordur simdi demi sevim cim allah kolaylik versin çali$anlara felan burda yagmur var baya serin ortalik mevlam oralarida serinletsin insallah :(

Sorma abla yanıyodurda ben bi kaç haftadır izmir de değilimm konya'dayımm iş nedeniyle ama buranında bi farkı yok :(

huri$

huri$

Üye
anladim canim herseyde bi hayir vardir allah kolaylik versin
canim sen okuyor muydun calisiyormuydun neler yaparsin seninde varmi univs. tercik bilmem ne sorunlari :)

sevimrecep

sevimrecep

Üye
anladim canim herseyde bi hayir vardir allah kolaylik versin
canim sen okuyor muydun calisiyormuydun neler yaparsin seninde varmi univs. tercik bilmem ne sorunlari :)

Allah'a şükür benim o derdim yok ablacım ikinci sınıf öğrencisiyim selçuk üniversitesinde,,,
Şuanda stajdayımm son 4 günüm kaldı bitiyo...:):):)

huri$

huri$

Üye
Allah'a şükür benim o derdim yok ablacım ikinci sınıf öğrencisiyim selçuk üniversitesinde,,,
Şuanda stajdayımm son 4 günüm kaldı bitiyo...:):):)
ooo sevindim hadi hayirlisi canim allah yolunuzu tum okuyanlarin yolunu açik etsin insallah ben cikayim artik oglene yemek falan hazirliyem
haydi kalin saglicakla eminim birazdan nur sahra pinar sibel falan kizlar gelir onlarada $imdiden selamlar guzel gunler :oke:

sevimrecep

sevimrecep

Üye
ooo sevindim hadi hayirlisi canim allah yolunuzu tum okuyanlarin yolunu açik etsin insallah ben cikayim artik oglene yemek falan hazirliyem
haydi kalin saglicakla eminim birazdan nur sahra pinar sibel falan kizlar gelir onlarada $imdiden selamlar guzel gunler :oke:

Sağol ablam allah sana da kolaylık versin :op::op:

minoo

minoo

Üye
kızlar selam :D

Aksi

Aksi

Üye
selam beeybım nasıl geldın sen :D

minoo

minoo

Üye
cafedeyim yavrum :D
napıyosunuz bakalım

s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Kızlaaarrrr :sarıl: özledim hepinizi .....
nasılsınız bakıyım :hmmm

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:pro: :pro: :pro:

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Heyy sesimi duyan var mı?