olur bi ara yapar getiririm ablacimBizim mekanda çay bitmiş. Sizden alabilirmiyim xD
hayatim sanki imzan kurallara aykiri guzel bi imza ama buna izin vermezler heraldeGünaydın meleklerime,canlarımm bugün keyifler nasıl bakalımm???![]()
gulum keyifler idare eder senin keyfin nasil bakimDeğiştirdim ablacım bunada bişey demezler heralde...olur bi ara yapar getiririm ablacim
hayatim sanki imzan kurallara aykiri guzel bi imza ama buna izin vermezler heraldegulum keyifler idare eder senin keyfin nasil bakim
tam bende bilmiyorum kurallari sevimcim bu da guzel olmu$ buda uygun degilse arkadaslar solerler canim saglikolsunDeğiştirdim ablacım bunada bişey demezler heralde...
Aman nasıl olsun ıdare edip gidiyoruz işte...

tam bende bilmiyorum kurallari sevimcim bu da guzel olmu$ buda uygun degilse arkadaslar solerler canim saglikolsun
yaz gunu izmir yaniyordur simdi demi sevim cim allah kolaylik versin çali$anlara felan burda yagmur var baya serin ortalik mevlam oralarida serinletsin insallah![]()

anladim canim herseyde bi hayir vardir allah kolaylik versin
canim sen okuyor muydun calisiyormuydun neler yaparsin seninde varmi univs. tercik bilmem ne sorunlari![]()

ooo sevindim hadi hayirlisi canim allah yolunuzu tum okuyanlarin yolunu açik etsin insallah ben cikayim artik oglene yemek falan hazirliyemAllah'a şükür benim o derdim yok ablacım ikinci sınıf öğrencisiyim selçuk üniversitesinde,,,
Şuanda stajdayımm son 4 günüm kaldı bitiyo...![]()

ooo sevindim hadi hayirlisi canim allah yolunuzu tum okuyanlarin yolunu açik etsin insallah ben cikayim artik oglene yemek falan hazirliyem
haydi kalin saglicakla eminim birazdan nur sahra pinar sibel falan kizlar gelir onlarada $imdiden selamlar guzel gunler![]()

gelirse haber edicem levent hatta sacindan tutup sizin mekana getircem nie kaciyo ki sendenYa bütün mesajları okudum Huriş abla Nalan gelmemiş hiç bugünde yok
ho$geldin oturaydinmerhaba bayanlar diyip çıkıyorum hemen![]()

Kime bakmıştınız Mehmet BeyBirine bakmıştım![]()
bana mı 
Yine tüttürüyon Yasmi hoşgeldin nasılsın

söyle sen ben dinlerimHeyy sesimi duyan var mı?