Gülmesenee :zzz:
pelın_ minoo' Alıntı: Benim de okulum Kadıköy'de.. Tubaa dinlemicem kıız ağlatma beni akşam akşam Genişletmek için tıkla ... aaa ayıp ama bulusalım bıgun bı kahve içelımm ayıp sımdı hergunordayız be
minoo' Alıntı: Benim de okulum Kadıköy'de.. Tubaa dinlemicem kıız ağlatma beni akşam akşam Genişletmek için tıkla ... aaa ayıp ama bulusalım bıgun bı kahve içelımm ayıp sımdı hergunordayız be
minoo Üye Buluşalım canım Ablam hoş geldin. Ya ben pek iyi değilim. Çıkıyorum. Yatcam. İyi geceler hepinize
Tuba.Erva Üye annem hosgeldın ----------Eklendi @ 22:13:42 ---------- Yazıldı @ 22:13:09 ---------- minoo' Alıntı: Buluşalım canım Ablam hoş geldin. Ya ben pek iyi değilim. Çıkıyorum. Yatcam. İyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... sanada pınarımm sıkma canını seviyorum seni
annem hosgeldın ----------Eklendi @ 22:13:42 ---------- Yazıldı @ 22:13:09 ---------- minoo' Alıntı: Buluşalım canım Ablam hoş geldin. Ya ben pek iyi değilim. Çıkıyorum. Yatcam. İyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... sanada pınarımm sıkma canını seviyorum seni
huri$ Üye ho$buldum canlarim iyi bak kendine iyi geceler guzum minnom nasilsin tubi$im pelin sen nasilsin datli
ho$buldum canlarim iyi bak kendine iyi geceler guzum minnom nasilsin tubi$im pelin sen nasilsin datli
huri$ Üye bende çar$ambadan beri iyiyim yeni yeni kendime geliyorum çok yipranmi$im yaa butun gun aynayla beraberiz toparladim ama
bende çar$ambadan beri iyiyim yeni yeni kendime geliyorum çok yipranmi$im yaa butun gun aynayla beraberiz toparladim ama
huri$ Üye ooo sorma fenaydi o gunler ama geçti $imdi guzel gorusuruz bi ara canim pelin sen nasilsin guzuucum
Tuba.Erva Üye bende seni bitanem erkeklerın mekanını bastım atcaklar birazdan buketcik' Alıntı: GÜNAYDIN canlarım hepinizi çok seviyorum. Tuba seni bi ayrı seviyorum Genişletmek için tıkla ...
bende seni bitanem erkeklerın mekanını bastım atcaklar birazdan buketcik' Alıntı: GÜNAYDIN canlarım hepinizi çok seviyorum. Tuba seni bi ayrı seviyorum Genişletmek için tıkla ...