Tavsiye Battlefield4 bilgisayarımda kasarmı

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Battlefield4 bilgisayarımda kasarmı
bilgisayarımda intel g630 2.8 ghz cift cekirdek
4 ram ama 2.66 kullanabilir yazıyo anlayamadım onu
1 gb 128 bit nvidia zotac gt220 ekran kartım

bu pc de oynayabilirmiyim

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bilgisayarımda intel g630 2.8 ghz cift cekirdek
4 ram ama 2.66 kullanabilir yazıyo anlayamadım onu
1 gb 128 bit nvidia zotac gt220 ekran kartım

bu pc de oynayabilirmiyim
256 bit olaydı daha iyiydi ama bnm pcde 8gb ram varken oynamıştım kimi sahnelerde takılma yapıyordu artık oyun istiyorsan 16 gb ram olacak

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
256 bit olaydı daha iyiydi ama bnm pcde 8gb ram varken oynamıştım kimi sahnelerde takılma yapıyordu artık oyun istiyorsan 16 gb ram olacak
ramle alakalımı kı abi ram dedigin 50 lira +60 lira sorun ram se simdi cıkıyım alıyım :D ddr3 1333mhz :D ben islemci ve ekran kartından sorun cıkar diye dusunuyorum

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
kasma yapabilir ama en düşükte deneyebilirsinekran kartı da yapabilir diyorum o oyun en az 256 bit istiyor işlemci tam sınırda kalıyor o yüzden oyundan atabilir veya pc donabilirve tek slot 8gb ramler 180 tlsnn dediğin 60 tllikler 2gb :Dhemen çık al en ucuz 16 gb bunlar :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi

vatanda 100 lira oda doların ucusundan :D benim tanıdıgım bilgisayarcı var ikinci el 40 a 50 ye veriyo bana :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye

vatanda 100 lira oda doların ucusundan :D benim tanıdıgım bilgisayarcı var ikinci el 40 a 50 ye veriyo bana :D
tmm sn bir en az 256 lık ekran kartı al en düşük ayarlarda oynarsın

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
kasma yapabilir ama en düşükte deneyebilirsinekran kartı da yapabilir diyorum o oyun en az 256 bit istiyor işlemci tam sınırda kalıyor o yüzden oyundan atabilir veya pc donabilirve tek slot 8gb ramler 180 tlsnn dediğin 60 tllikler 2gb :Dhemen çık al en ucuz 16 gb bunlar :D

bilgisayara sunu alsammı diyorumda oyunlara artısı olmaz diye dusunuyorum

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bilgisayara sunu alsammı diyorumda oyunlara artısı olmaz diye dusunuyorum
ssd kesinlikle almalısın bn her zaman windowsu ssd ye kurarım oyunlar daha hızlı filan açılır pc daha hızlı açılır

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
ssd kesinlikle almalısın bn her zaman windowsu ssd ye kurarım oyunlar daha hızlı filan açılır pc daha hızlı açılır
okma yazmada fark oluyo tamam da oyunlarda fark olurmuki hani malum ekran kartı falan bunu almak yerine bi i3 yada bi ekran kartımı alıyım

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
okma yazmada fark oluyo tamam da oyunlarda fark olurmuki hani malum ekran kartı falan bunu almak yerine bi i3 yada bi ekran kartımı alıyım
ekran kartı tabi bundan daha iyi etki yapar

250-300 tl var diyosan bunu aldaha para varsa başka kartlar da söyleyebilirim

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
300 falan veririm max sanırım

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
kasar ekran kartı iyi değil