256 bit olaydı daha iyiydi ama bnm pcde 8gb ram varken oynamıştım kimi sahnelerde takılma yapıyordu artık oyun istiyorsan 16 gb ram olacakbilgisayarımda intel g630 2.8 ghz cift cekirdek
4 ram ama 2.66 kullanabilir yazıyo anlayamadım onu
1 gb 128 bit nvidia zotac gt220 ekran kartım
bu pc de oynayabilirmiyim
ramle alakalımı kı abi ram dedigin 50 lira +60 lira sorun ram se simdi cıkıyım alıyım256 bit olaydı daha iyiydi ama bnm pcde 8gb ram varken oynamıştım kimi sahnelerde takılma yapıyordu artık oyun istiyorsan 16 gb ram olacak
ddr3 1333mhz
ben islemci ve ekran kartından sorun cıkar diye dusunuyorum
hemen çık al en ucuz 16 gb bunlar
tmm sn bir en az 256 lık ekran kartı al en düşük ayarlarda oynarsınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vatanda 100 lira oda doların ucusundanbenim tanıdıgım bilgisayarcı var ikinci el 40 a 50 ye veriyo bana
![]()
kasma yapabilir ama en düşükte deneyebilirsinekran kartı da yapabilir diyorum o oyun en az 256 bit istiyor işlemci tam sınırda kalıyor o yüzden oyundan atabilir veya pc donabilirve tek slot 8gb ramler 180 tlsnn dediğin 60 tllikler 2gbhemen çık al en ucuz 16 gb bunlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ssd kesinlikle almalısın bn her zaman windowsu ssd ye kurarım oyunlar daha hızlı filan açılır pc daha hızlı açılırbilgisayara sunu alsammı diyorumda oyunlara artısı olmaz diye dusunuyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
okma yazmada fark oluyo tamam da oyunlarda fark olurmuki hani malum ekran kartı falan bunu almak yerine bi i3 yada bi ekran kartımı alıyımssd kesinlikle almalısın bn her zaman windowsu ssd ye kurarım oyunlar daha hızlı filan açılır pc daha hızlı açılır
ekran kartı tabi bundan daha iyi etki yaparokma yazmada fark oluyo tamam da oyunlarda fark olurmuki hani malum ekran kartı falan bunu almak yerine bi i3 yada bi ekran kartımı alıyım
300 e en iyi bnm attığım alınır ekran kartı birkaç sene daha götürür seni herhalde300 falan veririm max sanırım