Battlefield 3 Donma (Kitlenme) Sorunu.LAnet olsun EA.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
Battlefield 3 Donma (Kitlenme) Sorunu.LAnet olsun EA.

Arkadaslar yeni pc topladım 1 ay oluyor toplayalı özellikleri cok iyi. sistem şu
ASUS M5A97 AMD 970 AM3+ DDR3-2133 Anakart
AMD Phenom II X4 970 3500MHz Soket AM3 İşlemci
SAPPHIRE Radeon HD6950 1 GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı ( çift fanlı)
Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel Bellek Kiti (2x4GB) Ram
windows 7 32 bit İşletim sistemi

Sorunum Şu orjinal battlefield 3 aldım pc ye yukledım oyunu actım 1. bölümü gectim ama 2.bölüme gecince 2 dk oynadıktan sonra donuyor ( yani ekran kilitleniyor) ctrl alt del yapmak zorunda kalıorum , yapınca battlefield 3 çalışmayı durdurdu ekranı cıkıyor. multiplayer e girince 1 dk bile oynayamıyorum hemen aynı hatayı veriyo
İnternette biraz araştırdım ve tavsiye ettikleri herşeyi yaptım ama düzelmedi. yaptıgım uygulamalar:
*TM yazısını silmek
*Anakart onboard sesi kapamak hatta yeni creative ses kartı almak
* oyundayken ctrl esc yapıp cpu ları degiştirmek
*directx , vcredits ve punkbuster ı yeniden yüklemek
*Komut istemine bcdedit set increaseuserva 2500 yazıp kaydetmek
*Oyun grafik ayarlarını düşürmek....vs
yani aklınıkza gelen her çözümü denedim ama sonuc aynı degişen bisey olmadı. Şunuda belirteyim Call of Duty Modern Warfare 3 de orjinal yükledim ama 1sn bile problem yaşadım bunuda belirtmek istedim. BANA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM: ŞU LANET BF3 Ü BENDE OYNAMAK İSTİYORUM...

seko2201

seko2201

Üye
valla dostum ben intenet uzerınden indirdim ole kurdum oynadım zamanımı aldı ama hiçbır sekılde kasma donma yaşamadım.ole bır hatada vermedı bana.oyunu silip tekrardan yukleyerek dene bı bakalım en baştan.dosyalarını sıl.battlefield 3 b'si ble kalmasın klasor falan.eksık yulemiş olabılrısın 2 bölümde bır dosyayı pc okuyamadıgı için donuyor olabılır...

cokomayi67

Üye
kardeşik bu sorunun cevabı kafayı kırdırtıcak kadar kolay bende de oldu yaptım oldu.

şimdi oyuna giriyorsun bşr bölüme oyun başladımı esc ye bas görev yöneticisine gel sonra orda yukarda uyglamalar işlemlerperformans ağ işletimi ve kullanıcılar yazar işlemlere gel. sonra orda bf3.exe yi bul sonra sağ tıkla bezleşmeyi ayarlaya bas cpu2 yi işaretle çık oyuna dön kasma ve ses tekrarlamasından kurtul. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt