Cem yılmazın bir tiyatrosunda dediği şu sözü hatırlıyorum: 'Çok güldük acaba başımıza birşey gelir mi? Çok güldüm ama arabamın kelebek camından içeri girerler mi?'
Bence bunlar batıl![]()

bende onu diyorumyaaakiahaa bi de kadercimiz olduTamamen psikolojik ama yine de olacakla öleceğin önüne geçilmez![]()
ya tabi orası öle de bunlardan nasıl kurtulacam derdim o 
megolamanlıkeğer bi konuda kendimi çok översem yada kendime çok güvenirsem hep kötü sonuçlanıyorbu ne oluyor?

neeeeeyyy
megolamanlık![]()

elden ele bıçak verilmez, yok efendim bardak kırıldıysa gerisini de kırıcan, yok önünden bir kere geçtiysen bir daha geçicen bağlanırmış falan 
eğer bi konuda kendimi çok översem yada kendime çok güvenirsem hep kötü sonuçlanıyorbu ne oluyor?

heee annemde bıçak alırken yada verirken tükürüyo
neeeeeyyy
----------Eklendi @ 13:31:07 ---------- Yazıldı @ 13:28:06 ----------
benden çok annemde var (doğal olarak bize de yansıyor)elden ele bıçak verilmez, yok efendim bardak kırıldıysa gerisini de kırıcan, yok önünden bir kere geçtiysen bir daha geçicen bağlanırmış falan
![]()

heee bu bağlamda annemin bıçağı alırken ya da verirken tükürmesi önlemini almak için.Yani baştan tükürüyoki eli kesilirse can havliyle unutmayım falan diyeaslında o bıcak koyma mantıklı birsey mesela ama halkımız yanlıs anlıyor. Sebebi bıcagı elden ele verirken kesilme olma ihtimali olabileceginden böyle yapılırmıs eskiden ama insanımız zamanla bunu yanlıs anlamıs
Cogu batıl inanc bunun gibi aslında

:Batıl inançlarım kesinlikle yoktur ...
İslam dinimizde yer alan en kutsal inançlarımla devam ediyorum .![]()
----------Eklendi @ 15:14:10 ---------- Yazıldı @ 15:11:53 ----------
heee bu bağlamda annemin bıçağı alırken ya da verirken tükürmesi önlemini almak için.Yani baştan tükürüyoki eli kesilirse can havliyle unutmayım falan diye:

----------Eklendi @ 15:14:10 ---------- Yazıldı @ 15:11:53 ----------
heee bu bağlamda annemin bıçağı alırken ya da verirken tükürmesi önlemini almak için.Yani baştan tükürüyoki eli kesilirse can havliyle unutmayım falan diye:
durup dururken niye tüküreyim
yine o iyimiş benimki bana diyo tükür diyeDurup dururken niye tüküreyim
d
d
d
d