BATARYA ŞEBEKE İKON DEĞİŞTİRME BY GeZeGeN[14.06.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Düzgün anlatım:
ÖNCELİKLE CİHAZINIZ TAM HACKLİ VE SİSTEM KLASÖRLERİNE ERİŞİMİNİZ AÇIK OLMASI GEREKİYOR
Joshlog patch.sis DOSYASINI KURUN Z/RESOURCE/APP Dizinindeki mif uzantılı dosyaları E/ RESOURCE/APP YE KOPYALAYIN ÜZERİNE YAZILSIN MI SORUSUNA EVET DEYİN EKTEN ÇIKAN E KLASÖRÜNDEKİ avkon2.mif DOSYASINI E/RESOURCE/ APP KLASÖRÜNE ATIN telefonunuzu kapatıp açın.
Aşağıdaki yazıyı dikkate almayın burda anlatılanı yukarıdaki sis dosyası yapmış oluyo zaten"JOSHLOC BASE KLASÖRÜNDEN ÇIKAN C/SYS/BİN/AknIkon.dll DOSYASINI AYNEN DİZİNDEKİ YERİNE ATIN (C-E)"

---------- Eklendi @ 20:27:05 ---------- Yazıldı @ 20:22:16 ----------

yapabilen yokmu o kadar aradım bunu orjinal sürüm kullanıyorum

ben yaptım kardeşim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bu konudan denemedim daha önce anlayan arkadaşlardan yardım aldım vermişlerdi telefon kafayı yedi bi kaç kişinin daha başına geldi bu konudan denemedim ondan öyle dedim deneyecem şimdi sonra yazarım

---------- Eklendi @ 21:31:47 ---------- Yazıldı @ 21:13:21 ----------

yaptım oldu ama sorun çıkardı mesajlara falan girmiyor simgeler gitti

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
bende bi sorun yok belki gözden kaçırsığın mif dosyası vardır bazılarının ismi uzunya üzerne tıklamadan gözzkmyo

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
o dosyaların hepsini kopyalayacakmıyız üstüne yazılıyor bir sorun çıkarsa nasıl düzelteceğiz :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar bu dosyalarla Z/resource/apps icindeki miflerinizi E/resource/apps klasorune kopyaladiktan sonra modu uygulayabilirsiniz
yanliz tekrardan eskiye donme islemi formattan baska olmuyor yani dll dosyasi silinmedigi icin eskiye donulmuyor

NOT: butun mif icin gecerli klavye mifine varana kadar degisiyor bence gereksiz bir islem ama denemek isteyen vardir.

GeZeGeN20

GeZeGeN20

Üye
    Konu Sahibi
z/resource/app klasörünü komple değil sadece içindeki .mif uzantılı dosyalar kopyalanacak. yanlış yönlendirmeyelim.

arkadaşım klasör komple kopyalanacak denemeden birşey paylaşmıyorum zaten

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaslar bu dosyalarla Z/resource/apps icindeki miflerinizi E/resource/apps klasorune kopyaladiktan sonra modu uygulayabilirsiniz
yanliz tekrardan eskiye donme islemi formattan baska olmuyor yani dll dosyasi silinmedigi icin eskiye donulmuyor

NOT: butun mif icin gecerli klavye mifine varana kadar degisiyor bence gereksiz bir islem ama denemek isteyen vardir.

dll dosyasının ismini değiştirince siliyor bende sorun oldu sys bin klasöründeki avkn.dll dosyasının adını değiştirdim silindi

Buhara15

Üye
ben yaptım bir ara baya durdu sonra kaldırdim mif leri tek tek aramakla uğraşmayın z diskinin üstüne gelin xplore ile Daha sonra bul seçeneği ile *.mif şeklinde aratın ve 354 tane buluyor bunları tümününü işaretle deyip e ye aynı yere kopyaliyoruz

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
arkadaşım klasör komple kopyalanacak denemeden birşey paylaşmıyorum zaten

komple kopyalanmayacak dostum bu patchin asıl sahibi verdiğin ekte belirtmiş zaten mif uzantılı dosyalar kopyalanacak diye. Daha neyin kafasındasınki sen

hsn6262

hsn6262

Üye
Bence kurmayın. Telefona format atmak zorunda kaldım.telefon baya bir yavaşlıyor ve ikonlar gözükmüyor bazı programlar tamamen gözükmüyor.Boş yere sonradan uğraşmayın derim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bence kurmayın. Telefona format atmak zorunda kaldım.telefon baya bir yavaşlıyor ve ikonlar gözükmüyor bazı programlar tamamen gözükmüyor.Boş yere sonradan uğraşmayın derim

banada oldu formata gerek yoktu sys bin dosyasının içindeki avkon.dll dosyasının ismini değiştirip sildiğinde düzeliyor

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
siz mif dosyalarının hepsini kopyalamamışsınız arkadaşlar galiba ondan olabilir benimkinde hiç sıkıntı yok ikonlarım fala düzgün

tempestshine

tempestshine

Üye

banada oldu formata gerek yoktu sys bin dosyasının içindeki avkon.dll dosyasının ismini değiştirip sildiğinde düzeliyor

bana da olmuştu.klavye açılmıyordu.ikonlar gözükmüyordu.avkon.dll dosyasının ismini değiştirince tüm widgetlarım kullanılamaz hale geldi :s

nbjoker

Üye
Arkadaşlar ben bunu yükledim tamam işimi gördüm fakat şu telefon açılıp kapanırken çıkan nokta nokta ilerleme şimdi böyle yanıp sönen bi nokia yazısı oldu onu nasıl eski haline getiririm veya başka bişeyle değiştirebilirim? Format demeyin ne olur :)

yutkun

yutkun

Üye
teşekkürler emegine saglık

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Arkadaşlar ben bunu yükledim tamam işimi gördüm fakat şu telefon açılıp kapanırken çıkan nokta nokta ilerleme şimdi böyle yanıp sönen bi nokia yazısı oldu onu nasıl eski haline getiririm veya başka bişeyle değiştirebilirim? Format demeyin ne olur :)

Eğer mavi beyaz, noktalardan oluşan o saçma nokia yazısını diyorsan, aynı sorundan ben de muzdaripim. Çözümünü buldun mu acaba ?

GeZeGeN20

GeZeGeN20

Üye
    Konu Sahibi
Eğer mavi beyaz, noktalardan oluşan o saçma nokia yazısını diyorsan, aynı sorundan ben de muzdaripim. Çözümünü buldun mu acaba ?

E/resource/app dizininden splashscreen.mif dosyasını silip teli yeniden başlatın eski haline dönecektir:oke:

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
E/resource/app dizininden splashscreen.mif dosyasını silip teli yeniden başlatın eski haline dönecektir:oke:

Teşekkürler dostum, evet öyleymiş. Hatta çok çeşitli ve güzel splashscreen mevcutmuş. İstediğimiz bir gif'i splashscreen.mif yapmamız nasıl mümkün olur ?