BATARYA ŞEBEKE İKON DEĞİŞTİRME BY GeZeGeN[14.06.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

GeZeGeN20

GeZeGeN20

Üye
    Konu Sahibi
BATARYA ŞEBEKE İKON DEĞİŞTİRME BY GeZeGeN[14.06.2012]
ARKADAŞLAR TÜRKÇE ÇEVİRİ VE ANLATIM TAMAMEN BANA AİTTİR by GeZeGeN
ÖNCELİKLE CİHAZINIZ TAM HACKLİ VE SİSTEM KLASÖRLERİNE ERİŞİMİNİZ AÇIK OLMASI GEREKİYOR

Joshlog patch.sis DOSYASINI KURUN
Z/RESOURCE/APP DİZİNİNDEKİ TÜM MİF DOSYALARINI E/RESOURCE/APP YE KOPYALAYIN
EKTEN ÇIKAN E KLASÖRÜNDEKİ avkon2.mif DOSYASINI
E/RESOURCE/APP KLASÖRÜNE KOPYALAYIN
CİHAZI YENİDEN BAŞLATIN
HEPSİ BUKADAR

BU ARADA AÇILIŞ EKRANINIZDA MODİFİYELİ
:oke:

AÇILIŞ EKRANI DOSYASI SLASHSCREEN.MİF

İSTEDİĞİNİZ SPLASHSCREEN.MİF VE AVKON2.MİF DOSYASINI E/RESOURCE/APP KLASÖRÜNE ATIP KULLANABİLİRSİNİZ

Not: geri donusu formatla duzeliyor
modu uygulamadan miflerinizi kopyalayin aksi halde cihaz bazi islemleriniz yapamazsiniz
mesela klavye acilmaz bazi program ikanlariniz kaybolur

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yutkun

ozcangoral

Üye
ARKADAŞLAR TÜRKÇE ÇEVİRİ VE ANLATIM TAMAMEN BANA AİTTİR by XPEDD
ÖNCELİKLE CİHAZINIZ TAM HACKLİ VE SİSTEM KLASÖRLERİNE ERİŞİMİNİZ AÇIK OLMASI GEREKİYOR

Joshlog patch.sis DOSYASINI KURUN

Z/RESOURCE/APP DİZİNİNİ E/RESOURCE/APP YE KOPYALAYIN ÜZERİNE YAZILSIN MI SORUSUNA EVET DEYİN(8-9 MB OLABİLİR)

z/resource/app klasörünü komple değil sadece içindeki .mif uzantılı dosyalar kopyalanacak. yanlış yönlendirmeyelim.

mkkozanmk

Üye
görsel koyabilir misin ?

uyduturk

uyduturk

Üye

e yemi atıcaz c yemi
z/resource/app içindeki .mif uzantılı dosyaların tümünü E/resource/app klasörü içine kopyalayacaksınız.Bu anlatımı yapan arkadaş bilip bilmeden yazmış aklına gelenleri heralde..

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
ben hepsini kopyalıyodum bu yazdığınızı görünce sadece mif uzantılı olanları seçip kopyaladım ama önceki iptal edene kadar seçilenlerde kopyalandı bi sıkıntı olurmu acaba

V/RS

V/RS

Üye
ben yaptım olmadı üstüne üstlük bide rom patcher ın simgesi gitti vede içindeki açık kapalı bildiğim işaretide gitti açıkmı kapalımı anlamıyorum yamaları nasıl düzeltecem ben bunu

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
adam anlatamamış doğru dürüst çünkü. Bndede e:resource/apps teki akon ne siliniyo ne başka akonla değiştiriliyo. Ayrıca uygulama yöneticisinde o patchide kaldıramıyorum

V/RS

V/RS

Üye
ya şu simgeyi nasıl geri getirecem bilen yokmu

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
kardeşim sen rompatcherı e yemi kurdun

V/RS

V/RS

Üye
benim rompatcher hazır kuruluydu belco2 nin cfw si yüklü bende

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
rompatcherı tekrar kurmayı denedinmi

V/RS

V/RS

Üye
denedim ama yüklenemedi hatası veriyor

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
uygulama yöneticisinde gözüküyomu peki

V/RS

V/RS

Üye
hayır gözükmüyor

Buhara15

Üye
kardeş C/ SYS/BİN/AknIkon.dll bunu bulup sadece ismini değiştir telefonu kapatıp aç sonra uygulama yöneticisinden kaldırabilirsin o yüklediğini en sonda ismini değiştirdiğin eklentiyi silebilirsin gönül rahatlığıyla... Bana da dua et:)

• Beğen
Tepkiler: V/RS
V/RS

V/RS

Üye
kardeş C/ SYS/BİN/AknIkon.dll bunu bulup sadece ismini değiştir telefonu kapatıp aç sonra uygulama yöneticisinden kaldırabilirsin o yüklediğini en sonda ismini değiştirdiğin eklentiyi silebilirsin gönül rahatlığıyla... Bana da dua et:)

ismini değiştirip ne yapayım peki ?

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
teşekkürler kardeşim ben renkli yapabildim ikonu ama buda aklımda bulunsun :)

V/RS

V/RS

Üye
bnmkide oldu çok sağol valla allah razı olsun batarya hala aynı ama en azından rom patcher düzeldi :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yapabilen yokmu o kadar aradım bunu orjinal sürüm kullanıyorum