Batarya programı arıyorum

dogukan-

Üye
    Konu Sahibi
Batarya programı arıyorum
Merhabs arkadaşlar bildiğiniz gibi birçok şarj koruma programı var siz hangisini önerirsiniz teşekkürler

Samet.25

hicbirini hepsi kandirmaca hicbi faydalari olmuyo bosu bosuna ram yiyo ayni antivurus programlari gibi

Tepkiler: dogukan-

Kontrol

Üye
kullanacagin programda sarjin bitmesinde rol oynayacak
elle ekran isigini kisarsin titresimi kapatirsin vs.. bu sekilde daha fazla performans alirsin ben o sekilde yapiyorum

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

elle ekran isigini kisarsin titresimi kapatirsin vs.. bu sekilde daha fazla performans alirsin ben o sekilde yapiyorum

bir de geçiş animasyonlarını kapatabilirsin

dogukan-

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar en iyisi kendim kapatmak

dogukan-

Üye
    Konu Sahibi
hicbirini hepsi kandirmaca hicbi faydalari olmuyo bosu bosuna ram yiyo ayni antivurus programlari gibi

bir de geçiş animasyonlarını kapatabilirsin

Teşekkürler arkadaşlar en iyisi kendim kapatmak

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kardeş türkçe uygulamalar bölümünde konum var onda battery booster ve power max, var deneyebilirsin

Bende bu batarya programlarina pek inanmiyom ama du battery saver pro var bende onu kullaniyom istersen dene bir kere

Bence de gerek yok en etkili çözüm kullanmadığın (gps,senk 3g vs) tüm özellikleri kapatmak ve ekran parlaklığını ortama göre ayarlamak.

Tepkiler: soyupakhasan