Batarya ömrünü arttırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
Batarya ömrünü arttırma
Şarjınız artık daha mı çabuk bitiyor ben kendimce bir yöntem buldum telefonunuz 3g destekli ise 3g açıkken telefonunuz daha çok şarj yiyor bunu önlemek için 3g yi telefonunuzdan kapatmak gerekiyor bunun için ayarlar-telefon ayarlar-şebeke modu-gsm yapın (normalde çift mod seçilidir eğer siz gsm yaparsanız 3gyi kullanamazsınız!)

:::burak:::

:::burak:::

Üye
560 kere verildi bu konu....

u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
Pardon araştırmadan yazdım kusura bakma

omer1230

omer1230

Üye
teşekkkürler

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:hmmm:hmmm

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ya arkadaşım arama yapın biraz bıkmadınız mı aynı konuyu onlarca kez açmaktan. Sürekli aynı şeyi yazmaktan ben bıktım ya. GSM modu seçerseniz 3g'den mahrum kalırsınız interneti kaplumbağadan daha yavaş kullanırsınız size altı üstü 1 saat fazla şarj desteği verecek diye böyle abuk sabuk işlere hiç lüzum yok. Türkiye 3G destek alanı içinde boşu boşuna açık değil o özellik ayrıca Çift Mod'da telefon daha güçlü çeker. 3G'si kapalı aynı model telefonla kapalı alanda karşılaştırın sizin telefonunuz 3G moddan çıkıp normal sinyal ile tam çekerken yanınızdaki adamın telefonu hiç çekmez sinyali kaybeder.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ya arkadaşım arama yapın biraz bıkmadınız mı aynı konuyu onlarca kez açmaktan. Sürekli aynı şeyi yazmaktan ben bıktım ya. GSM modu seçerseniz 3g'den mahrum kalırsınız interneti kaplumbağadan daha yavaş kullanırsınız size altı üstü 1 saat fazla şarj desteği verecek diye böyle abuk sabuk işlere hiç lüzum yok. Türkiye 3G destek alanı içinde boşu boşuna açık değil o özellik ayrıca Çift Mod'da telefon daha güçlü çeker. 3G'si kapalı aynı model telefonla kapalı alanda karşılaştırın sizin telefonunuz 3G moddan çıkıp normal sinyal ile tam çekerken yanınızdaki adamın telefonu hiç çekmez sinyali kaybeder.

Ne olacak yani aynı konuyu tekrar açtı ise ?
Program, oyun vb. bir paylaşım değil , yardım amaçlı açılmış bir konu ...
Öğretmek yerine böyle sert bir üslup ile cevap vermek çok yanlış ...
3g kapalı iken telefon 2 katı batarya tasarrufu sağlıyor arkadaşın konuda yazdığı bilgiler doğrudur ...
3g açık iken internete girip müzik dinleyince batarya 4 saatte boşalıyor...
3g sadece hızlandırıyor , şebeke ile de pek bir alakası yok edge açık iken de fu-ll çekiyor ...
Baz istasyonu ile alakalı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt