batarya monitor yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kedimi_7_m

Üye
    Konu Sahibi
batarya monitor yardım !!!
arkadaslar bataya monitorun hıc bır versıyonunu yukleyemıyorum ılk yukledıgımde hıc bır sorun yoktu sonra telefona format attım sımdı yuklenmıyor. Ya sıstem hatası dıyor yada yuklenemedi. Lutfen yardım edın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hard format atmışsın. Telefona flash atman gerek

jatvalca

jatvalca

Üye
atamam diyorsan servise ver.
ben yapamadım servise verdim halletiler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
installer formatla gider. o yüzden yazılım yükleme yazılımın da gitmiş. telefonunu ovi suite ile bağla güncellemeler yeniden belle yükle. aynı hesaba gelir flashla nokianın orjinal flash işlemidir. ok

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaslar bataya monitorun hıc bır versıyonunu yukleyemıyorum ılk yukledıgımde hıc bır sorun yoktu sonra telefona format attım sımdı yuklenmıyor. Ya sıstem hatası dıyor yada yuklenemedi. Lutfen yardım edın

nokia betalabs tan qml store yi indirip teline kur

kedimi_7_m

Üye
    Konu Sahibi
installer formatla gider. o yüzden yazılım yükleme yazılımın da gitmiş. telefonunu ovi suite ile bağla güncellemeler yeniden belle yükle. aynı hesaba gelir flashla nokianın orjinal flash işlemidir. ok

sagolsın sımdı anladım uygulamada da ınstaller felan yazıyordu onceden formatla o da sılınmıs anlasılan ılla yazılımmı guncellıyecem bu ınstallerı yukleyemezmıyım kısaca

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
installeri yüklesen o sorunu çözersin ama daha mağaza ve belli uygulamalar sorun açacak hard o yüzden eskiden olduğu gibi pek işlevi kalmadı onun yerine ayarlardan telefon yönetimi verisil geri yükle yap bundan sonra telefon flashtan sonra aldığın gibi olur temiz ve herşey içinde. hard çekmişsin iş işten geçti. bi dene telefon verisil geri yükle yap ama zannetmem düzeleceğini. suiteden yeniden belle yükle en temizi . veri sil geri yükle yapacaksan bataryan da % 50 den fazla şarsın olsun telefon açılırken 10 15 dk açılış ekranın da kalacak sistemimi yeniden kurduğu için heyecan yapma ok normaldir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
noss ben de 701 e hard format atmıştım 3 farklı pcden yeniden belle yükledim gelmedi en son sağolsun Gökçen abi flashladı.. Konuyu açan arkadaşım noss un dediğini bir dene bi çok kişide düzeliyor umarım flasha gerek kalmaz

kedimi_7_m

Üye
    Konu Sahibi
evet cok haklısın onuda denemıstım sonuc aynı hard formatta o kadar bekledıgını bılmıyordum ben 5 dk acılmayınca acma kapama yerıne 8 sanıye kadar bastım actıgımda normal formatı bktırmıs zaten hepsını sılmıstı. Tmm ben tekrar belleyı yukleyım o zaman . Bır daha format gıbı sorunum olursa verı sıl ıle yapcam . Sagolsın cok yardımcı oldun

---------- Eklendi @ 22:54:23 ---------- Yazıldı @ 22:52:10 ----------

noss ben de 701 e hard format atmıştım 3 farklı pcden yeniden belle yükledim gelmedi en son sağolsun Gökçen abi flashladı.. Konuyu açan arkadaşım noss un dediğini bir dene bi çok kişide düzeliyor umarım flasha gerek kalmaz

onu denedım olmadı ama dedıgım gıbı ben fazla beklemıyordum 5 dk gcmden acma kapama yerıne 8 sanıye kadar basıp kapanınca tekrar acıyordum . Ama formatı atmısım gıbı acılıyordu sadece yuklemede hıc bır sey yoktu

---------- Eklendi @ 22:56:56 ---------- Yazıldı @ 22:54:23 ----------

ısın garıbı uygulmayı yukleyınce yuklenenlerde gozukuyor ama telde bulamıyom . Tam yuklemeye hazırlanıyor derken yuklenemedı dıyor :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
qt sorunu var sen temizinden flash at ve formatta bekle bırak tel kendi açılsın sen elleme

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

kedimi_7_m

Üye
    Konu Sahibi
qt yi indirirsem sorun ortadan kalkar mı . Eger kalkarsa bosuna flash lamayım . Oyunlarda o kadar karıyer yaptım :D bırde telefonun ıcını guzel tasarladıydım . Qt yuklenmesse atcam flashı baska secenek yok sanırım

moonstar90

moonstar90

Üye
valla battery monitör gibi programlarhiç yükleme bence o gibi programları yükledikten sonra telefonumdan verim alamadım nokia c6-01

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
battery monitör o kadar da lüzumlu bişi değil flasha gerek yok mağaza falan varsa boşver flash atma.. Forumda cwt core var onu yükle

kedimi_7_m

Üye
    Konu Sahibi
pekı yuklemeyım o zaman batarya ınfo var zaten de ben hangı uygulamalar fazla sarj yıyor ona bakcaktım . Bu cwt core ne oluyor baktımda sacma sapan yazılar geldı bısey anlamadım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
qt sorununu düzeltmek için yükle zaten görünmüyor hiç biyerde

kedimi_7_m

Üye
    Konu Sahibi
sen biliyorsan linkini atarmısın qt yi bulması zor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mobilim ben nokia beta labs de olcaktı

kedimi_7_m

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardesım cok tesekkur ettım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt