Batarya Göstergesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Batarya Göstergesi
Telefonu ilk aldığımdan beri batarya %100 e kadar iyi dayanıyor fakat 80 oldukdan sonra batarya sürekli kullanımda su gibi akıp %10 a geliyor. Acaba bu sorunu yaşayan varmı ?

• Beğen
Tepkiler: -omer-

riddick34

riddick34

Üye
Telefonun modeli nedir ?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Yazdığını pek anlayamadım anna yüklü n8de %80den snra kaç saat snra %10a düşüyor ve bu sırada hangi işlemleri yapıyosun ?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
wlan ile internete giriyorum 20-30 dk. İçinde bitiyor

-omer-

-omer-

Üye
benmkide ayını sekilde %100deyken baya gidiyo %80 oldgu zaman 1-2 saat içinde bitiyo :(

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Ölçemiyor doğru dürüst telefon bataryayı. dolu iken 1 çizik indi mi alayın ki %50 bitmiş :)

• Beğen
Tepkiler: secqin1
slant1111

slant1111

Üye
c7 kullanıyorum çok iyi sağolsun eskiden kötüydü ama internet kullanınca çabuk tükeniyor :) anna'dan sonra zaten şarjı çok iyi gitmeye basladı :) yazılımınızı güncelleştirin + Nokia Yüksek Verimli Şarj Cihazı AC-15 öneririm ! :oke:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Demekki bu yazılımsal bir sorun herkesde olduğuna göre.

uribaju

uribaju

Üye
bende yok okadar internette kalmama rağmen normal düzeyde iniyor yani

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben alıştım artık:ehe

slant1111

slant1111

Üye
sabahtan beri güc tasarrufu modunda değlken yaklasik 5 saattr wifi kullanyorum .30 dk wap internet grdim.20 mesaj falan attm 5 dk tlfnla knustm .soru cözerken hesaplama kullandm..hala %80 ? Benimki mi cok iyi :D yoksa sizde mi sorun :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
seninki çok iyi:ehe benimki de iyi gidiyo son zamanlarda. Tabi mesaj ve müzik dışında kullanıma vakit bulamıyorum:dry:

SilentOne

SilentOne

Üye
şarj göstergesi %30 tasaruf moduna aldım asplat 6 oynadım 2 saat anca bitti sonra busefer normal moda aldım 1 saate bitti :D

slant1111

slant1111

Üye
dün %80 demstm bu sabha kadar %65 e düstü .d benim ki cok iyi anlasılan :D

-omer-

-omer-

Üye
oo seninki süper benm makine her sabah sarjda oluyo :D

Dampierre

Dampierre

Üye
O sorun nokia'nın sorunudur. Batarya gerçekten %40'a geldiğinde (%40'a kadar %100 gösterir) %80 gösterir ve çok hızlı bitmesinin sebebi budur. Eğer anna yada pr1.2 yüklüyse Fast Panel 3 indirin, o tamamen gerçek değerleri gösteriyor. Bende belle olduğu için kullanamıyorum fakat anna'da kullanıyordum bu programı

ekleme: örnek olarak n8'im bugün 4. gününe giriyor şarj %50 gösteriyor, fakat internete girsem 1 saatte biteceğine eminim. Şu an gerçek düzeyi %10 yada %20.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Sağ Üst Köşede Gerçek Değer Olmadıkdan Sonra Başka Program Ne işe Yarar :S Önemli OLan Orada Görmek Bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt