Baştan sona 5800 a özel c6 fw kurulum işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata !

Sponsorlu Bağlantılar

kenekaanuni

Üye
Telefon kapandı hiç açılmıyor lütfen yardım

estomb

Üye
teşekkürler (:

drkbll

Üye
be işe yarıor kardes bu

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
teşekkürler ama ben kuramadım gözum korktu okadar karışık şeylerı görünce elıne saglık yinede anlamıyorum bu işlerden ben bana sadece telefonumu hızlandıracak bir iki b,ilgi verirsenız basıtınden sevinirim 5800 xm için ... şimdiden saoulun ..

desikopat

Üye
bu mesajları bi okuyan yokmu 20 sayfada bir mi bakıyosunuz c6 fw nin olduğu link kırııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
hem buraya >> C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356
hemde buraya >> C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 kopyalayın . kardeşim böyle demişsin bunu tele mi atcaz yoksa pc ye mi atcaz?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım hep 1 nci uyarıyı alıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen?

bahadircan22

Üye
TEŞEKKÜRLER
Gerçekten Süper Paylaşım arkadaşlar
ama benim bir sorum olucak
bu fw'yi kurduktan sonra telefona bi zararı olurmu ?

ispirseytani

Üye
link kırık bakan yok mu

belvarliali

Üye
bende format attıktan sonra bi uyarı sorusu çıkıya evet hayır evet diyorum ve sonunda bitane done çıkıyor yazı lütfen acil cevap lütfen telefon kitlendi açılmıyoda=(((((?

--------------- Ekleme ---------------

phone didn't respond, if the phone is not started yet please wait for the phone to start and connect to usb, then press yes to continue. if phone is not responding press no. böle bi yazı çıkıyo nolur acil yardım kardeş açılmıyo telefon:(((

kero55

Üye
öncelike emegine sağlık:heyo::heyo::heyo: arkadaşım bende deneyecegim bunu ama son iki dosyayı indiremiyorum sayfa ya mahkeme kararıyla yasaklandı diyor yada telif hakkkından dolayı silindi diyor yardımcı olursan sevinirim ......:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm

Hooligan™

Hooligan™

Üye
5800 için C6 fw dosyaları türkçe entegreli >> dosyasında Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. Diyo Ne Yapcaz

black_ayaz

Üye
kardeş bende de C5-03 var bunun için bir proğram ayarlarmısın???

mnamijok

mnamijok

Üye
süpersin arkadaşım ama uzun iş

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bayanlar bakın bunu yorum olarak zaten yazmıştım
Açıklık getirmiştim
Artık 5800 kullanmadığımdan dolayı deneyimlerimi yazamıyorum sizlere paylaşamıyorum.
Yaptığım şeyleri test etme fırsatı bulamıyorum kendi telefonum olmadığı için
O nedenle herşey burda mevcut zaten
Sizin yapacağını tek şey programı başka bir yerden bulmaktır.
İyi forumlar dilerim

leonidas19

leonidas19

Üye
çok acık anlatık sağolasın

onrsmr

Üye
bu program virüslü arkadaşlar indirmeyin.. Bu fw yi yüklemenin başka bir yolu yok mudur? Birde telefon içeriğini backup almadan yüklersem içindeki bilgilerim silinir mi? Yükleyen arkadaşların bilgisine...

erd_yy

Üye
c6 kurulum dosyası hotfile dan kalkmış link lenilemek mumkun mu acaba

@cemi_@sık

Üye
ya ben birşey soracağım teşekkür ederim bu paylaşım için fakat benm tel de flash tan sora gelmesi gereken o power yazan kısım cıkmıyo ve kurulum tamamlanmıyo neden olabilir bana mail atarsanız sevinirim [email protected]

inception26

Üye
Jaf programı v1.95.65 yaması hiç bi yerde yok arkadaslar yardımcı olabilcek olan yok mu ???

Üst Alt