Baştan sona 5800 a özel c6 fw kurulum işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata !

Sponsorlu Bağlantılar

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
arkadaşlar nokianın 5800 a koymadığı ev ekranından sonra fw yüklemeye karar verdim fakat fw yüklerken telefon bir arıza çıkartırmı garanti dışı kalırmı ve birde c6nın orjinal kendi içindeki fw sini 5800 yükleyemezmiyiz vede bu fw atma işleminde telefonu hacklemek gerekiyormu lütfen yardım...

--------------- Ekleme ---------------

birde telefonu eski haline geri getirebilirmiyiz ? v51 - v52 ?

majeste63

Üye
ellerin dert görmesin güzel kardeşim .İŞLEM TAMAM:oke:

xpity

Üye
Linkler ölü kontrol etmiyormurmusunuz hiç? Herkez güzel eline sağlık fln diyor ama kimse deneme yapmıyor sanırım..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Linkler ölü kontrol etmiyormurmusunuz hiç? Herkez güzel eline sağlık fln diyor ama kimse deneme yapmıyor sanırım..

Bu konuya noktayı koymayı isterim . Artık nokia 5800 Express Music diye bir telefonum olmicak . N8 alıcam . Konuyla artık ilgilenemiyecem . Linkleride başka yerden bulabilirsiniz . Anlatım kalsın işine yarayanlar oluyor . Teşekkürler .

karaselam

Üye
C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll
ERROR: Not supported Windows version

bende bu hatayı veriyor fakat sitede yer alan winscard.dll dosyasını alıp ilegili yere attım ama yine aynı hatayı veriyor. ben w7 kullanıyorum

sayha

Üye
arkadaslar butun hatalarin sebebi mcu ppm ape ayarlarini menudeki yapmamaktan kaynaklaniyor bunlari dgru yaptimmi hic sorun cikmazzzzzzzzz

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş kurduk...arkadaş ile kurduk hackli v52 kurduk ve gayet başarılı...

Blueyes_54

Üye
jaf pkey emulater v3 tam inmiyor.
ayrıca en son indirmeyi açtığımızda dosya silinmiştir diyor. yüklemek imkansız. pcye indiremiyorum bile tel.e nasıl yükliyim.

fabercastel09

Üye
arkadaşım son verdiğin link sakat
başka bir linkten gönderebilme şansı varmı acaba teşekkürler genede uğraşın için

ferwasd

ferwasd

Üye
aga benim hep şu uyarıyı veriyor

uzmburak

uzmburak

Üye
aynen bende o hatayı alıyorum tamam de geç demişsin tekrar tekrar çıkıyor aynısı:S

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
cok qarmasık qibi ama kolay

AlpReis

AlpReis

Üye
aga benim hep şu uyarıyı veriyor

Bunu giriş kısmında sanırım anlatmışlardı, tekrar edeyim. Bu hata Windows7 için oluyor, bunun için program üstünde sağ tık özellikler-uyumluluk-Windows xp sp3 işaretleyin ayrıca yönetici olarak çalıştırı işaretleyin, her açmanızda bu olayı yenileyin, tamamdır:oke:

karanmurdar

karanmurdar

Üye
daha yüklemedim, peşinen teşekkür edilmiştir
paylaşım için teşekkürler, her ne kadar flash yükleme gözümüzü korkutsa da (:

astroerol

astroerol

Üye
teşekürler kardeşim emegine eline yüregine sağlık :)

p-siko mobile

p-siko mobile

Üye
dostum bu çok uzun değilmi :D pdf sunumu hazırlayabilen varmı aranızda kafeden yapamam kablom yok çünkü..

uzmburak

uzmburak

Üye
sorunu yasayanlar v3 yerine v4 veya v5 denesinler emulatoru sahsen ben oyle cozdum o sorunu:)

dehsett_41

dehsett_41

Üye
selam güzel kardeşim herşey iyi hoşda ben ne zaman bu telefona bişeyler yapmaya kalksam bi sorun çıkıyo.ogm adlı program bu hatayı veriyo "ERROR: Not supported Windows version" bunun için ne yapmam gerekiyo

esrefm

Üye
Arkadaşlar selamlar bu program ne işe yarıyor.

Üst Alt