Baştan sona 5800 a özel c6 fw kurulum işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata !

Sponsorlu Bağlantılar

uzmburak

uzmburak

Üye
Arkadaşlar selamlar bu program ne işe yarıyor.

cok ise yariyo mesela ufak bir hatada telefonu kullanilmaz hale getirebildigi gibi 500 lkralik cihazi daha degerli yapabiliyo bence genel olarak boyle detayli bakarsan ornegin 5800 a c6 fw yani cfw kurmak istersen bu programla yapiyorsun binevi telin isletim sistemini degistirmek gibi birsey:) umarim yardimci olmusumdur:)

webplayer

webplayer

Üye
c6 fwsinde ne gibi farkliliklar var? bunu yapinca garanti kapsami disina cikiyor mu ve eski haline dondurebiliyo muyuz?

ffarukk

Üye
Windows 7 kullanıyorum ama emulatör açılmıyor burda tamam diyorum sonra kapanıyor sorun nerde ?

uzmburak

uzmburak

Üye
sag tiklayip ozelliklerde win xp yi sec sonra yonetici olarak baslat diyo ilk sayfada gene olmuyosa emulatoru v4 veya v5 olarak bul indir dene sahsen ben oyle calistirdim

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Malesef artık Nokia 5800 Express Music ilgi alanım dışında . Nedeni ise artık kullanmıyorum N8 aldım . Sorularınızı sorunlarınızı burda bilen arkadaşlardan öğrenebilirsiniz . 5800 ' a son verdim .

efe123456

Üye
kardeş son part link silinmiş elinde varsa yeniden eklermisn zana zahmet çok acil

mesutguldali

Üye
hocam sitedeki 5800 v52 modifiye linklerin hiçbiri çalışmıyor mu benim pc de mi anormallik var yoksa??:ehe:nono::hmmm

lionheart_lw

Üye
link kırık c6 firmware linki kırık!!

efe123456

Üye
Acil yardımınıza ihtiyacım var resimde anlatılanların hepsini aynen yapıyorum ama ilk olarak bu hatayı alıyorum

evet dedikten sonra ise bu hatayı alıyorum

ve telefon açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :S

--------------- Ekleme ---------------

yardım edecek kimse yokmu?

kadir1725

Üye
dediğin gibi tam 10 numara anlatım olmuş:)

slayer27

slayer27

Üye
peki yarın birgün orjinale dönmek istedim yada 5800 yeni yazılıp çıktı yükledim ozaman ne olucak ?

golge002

Üye
Slm emeğine teşekler. Bir sorum olacak eski haline dönmek istersem nasıl dönerim

aykut407

aykut407

Üye
arkadaslar bu v52 ıcın mı v51 ıcın mı bırı bana yardım etsın ona göre yukleyecegım sımdıden tşk ederım aceleee lutfenn

UNEOO

Üye
Dostom anlatım gayet başarılı
benim bilgisayarda wındows xp servıce pack 2 var

ne yapmalıyım lütfen yardım

aykut407

aykut407

Üye
olmuyor kardesım kuramıyorum bır turlu power a basacagımız yazı yazmıyo işteletim sistemim win 7 64 bi yardım pleas

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
güzel çalışma olmuş teşekkürler..

r@sim

r@sim

Üye
teşekürler

evildark

Üye
allahım ne sıkıntılı işlermiş bu FW işleri keşke hiç yüklemeseydim. bi tane c6 fw 4x4 yükledim
biri aradığında ekranın ışığı yanıp-yanıp sönüyo telefon saçmalıyo. alarm çalarken de aynı. sessizde çoğu zaten titreşimi hissetmiyorum ayarını bozmuşlar.

orjinale dönmek istiyorum dönemiyorum. Navifirm ile indirdim ama JAF ile geri yüklenmiyor! ini kullanılmıyor! elle seçmeye kalkınca da istediği dosyalar inenlerle alakasız!!! biri yardım etsin çıldırıcam .

yüklemeye geldimi herkes yardımcı - orjinale dönerken forumda arat demekten başka bişey demiyorsunuz! altını üstüne getirdim tüm yöntemleri denedim!
varsa bi gözü kara eklesin anlatsın kafayı yiyeceğim. [email protected]

togi_buca

Üye
5800 için C6 fw dosyaları türkçe entegreli >> Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Nokia C6 FW Turkce on 5800 by MegaloManiaX.rar

link kırık lütfen yenileyin....

Perfect!

Üye
gerçekten çok güzel bi anlatım ancak ben ben FW atarken cmt send hatası verdi. tel şimdi serviste :D

Üst Alt