Baştan sona 5800 a özel c6 fw kurulum işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata !

Sponsorlu Bağlantılar

matrixeses

Üye
arkadaşım kolay gelsin flash bastım çıkana evet dedim senin gösterdiğinden farklı bir uyarı geldi

WARNİNG!!WARNİNG!!WARNİNG!!
CAN'T MAKE IMEI BACKUP USING PM FIELD 208!!!
CONTINUE?

EVET HAYIR

uyarısı çıktı ne yapmalıyım veya bu nedir?

İskenDer™

İskenDer™

Üye
BEyLer 1 aydır bu C6 fw yı yuklemeye calısıorm (= Acaba ılk olarak telı hacklemekmı gerekıo yoksa normal hıcbı degısıklık yapılmams telede olurmu ! AcıL !

punqermojo

Üye
Teşekkürler anlatımın mükemmel..

sayhan125

Üye
paşam emeğine sağlık on numara anlatmıssın Allah razı olsun çok teşekkürler .... ;)

PuGatorY

PuGatorY

Üye
gakko bi komşu memleketlin olarak sana çok çok teşekkür ederim telefon gerçekteen istediğm gibi oldun allha razı olsun dert zeval vermesin tekrar kekrar teşekürler:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

halileksi

Üye
kardeş paylaşım için eline sağlı bu son fw hotflile link ölmüş sanırım !!!

--------------- Ekleme ---------------

3 pc degıstırdım 3undede azalıyor uyumluluk:D wın7 de ıken o secenek yoktu wıstaya gectım vın7 ve vısta kayboldu daha sonra xpye gectım ondada kayboldu elımde komıktır wın 95 ve 2000 kaldı sorun nedır acaba dosyaları 3undede kendım yaptım ama daha ılk adımda basarısız oldum yardım !!!

nedirki

Üye
Teşekkürler.
Güzel anlatım genç kardeş.

GUJSA

GUJSA

Üye
4. resimde gösterdiğin hataya ok diyorum go ya basıyorum yine aynı hata çıkıyo ..ve ben sağa tıklayıp uyumluluk diyince xp sp 3 yok sp2 var ??

--------------- Ekleme ---------------

tamam sorun halloldu ..çok sağol süper oldu

By_Casparov

By_Casparov

Üye
herşeyi yüklüyo dimi yapınca phuytın dışında

suphi8

Üye
peki ya telefonu tekrar ilk kutusundan çıktığı haline çevirmek için ne gerekiyor.
v50 yi falan mı yükleyeyim?

alibaba2534

Üye
valla çok sağol allah razı olsun ellerine sağlık

ilicik

Üye
bir kere de kuruldu 10 numara fakat bir sorun var PC baglanınca yeni donanım bulundu nokia C6-00 diyor ve telefonu bilgisayara tanıtamıyorum???ovi de yükledim PC suite de güncelledim telefonu tanıtamıyorum?yardım edin

mardok

mardok

Üye
sağolasın

ibibik7

Üye
arkadaşım kolay gelsin flash bastım çıkana evet dedim senin gösterdiğinden farklı bir uyarı geldi

WARNİNG!!WARNİNG!!WARNİNG!!
CAN'T MAKE IMEI BACKUP USING PM FIELD 208!!!
CONTINUE?

EVET HAYIR

uyarısı çıktı ne yapmalıyım veya bu nedir?

Aynı uyarı bende de çıktı arkadaşlar bunun çözümü nedir. İlk önce tel'i hacklemek mi gerekiyor? Çünkü tel hackli değil.

teslaxxx

Üye
windows 7 de program çalışmadı ne yapmam gerek

hdedebas

Üye
errorr phone ınıt data dıor bunu nasıl cozecegımmm

ertglslk

Üye
gerçekten çok işime yaradı eline ss ne sağlık saol

yusigs

Üye
emulator acmıyordu tamam dedikten sonra tekrar tekrar açmadı. baska yerden bır emulator bulup denedim yaptım eline sağlık anlatım için.

kasparow_329

Üye
teşekkürler çok kullanışlı ama bende menü 4*5 olmadı hala 3*4 nasıl 4*5 yapabilirm

sahin177

Üye
Bunu 5530 XM içinde yaparsan çok sevinirim kardeş. Eline sağlık bu arada.

Üst Alt