'Şeref'
Emekli Yönetici
hala Searching for phone...Not found!!! hatası alıyorum,forumda bulunan her türlü yöntemi denedim
bendede ayni hata var cozumu nedir acabaaaaaa?

hala Searching for phone...Not found!!! hatası alıyorum,forumda bulunan her türlü yöntemi denedim

bendede ayni hata var cozumu nedir acabaaaaaa?![]()

Önemli deilteşekkür

Yorumlarda biraz araştırma yaparsanız aynı hatayla karşılaşıpta çözüm bulanlar var diye hatırlıyorum
Önemli deil![]()

ilgin icin tesekkurler muhammeD kardes.![]()
Önemli değil kardeşim ben teşekkür ederim 
kardeş ben buna navi programlarını yükleyebilirimiyim garmin, ndrive gibi

kardeş teşekürrler eline sağlık güzel anlatmışssın anlaşılır bi şekilde ben o kadar tel pc işlerinden fazla anlamam en son done yazısını da gördüm tel çıkardım ama tel hala5800 görünümünde buradan sonra yapmam gereken bi işlem varmı ?
bi de unutmadan işlem bittikten sonra tel açtığım zaman hafıza kartında uyumlu olmayan yükleme far gibisinden bişeler dedi bu normal bişimi

:kardeş teşekürrler eline sağlık güzel anlatmışssın anlaşılır bi şekilde ben o kadar tel pc işlerinden fazla anlamam en son done yazısını da gördüm tel çıkardım ama tel hala5800 görünümünde buradan sonra yapmam gereken bi işlem varmı ?
bi de unutmadan işlem bittikten sonra tel açtığım zaman hafıza kartında uyumlu olmayan yükleme far gibisinden bişeler dedi bu normal bişimi
--------------- Ekleme ---------------
hehehehehee
hatalı yapmışım şimdi tekrar denedim c6 bulundu diyor tel açıldı şimdi kullanma sırası i,nşallah bi sorun çıkmaz:

kardeşim eline sağlık şimdilik hiç bi sorun yok süpersin office kullanamıyorum diye satıp x6 alacaktım ama
sayende gerek kalmadı mail olayına bayılıyorum herşey için çok teşekürler 

şimdilik bi sorun yok inşallah böyle devam eder 

slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim
Navifirm ile indirebilirsin . Forumda konusu mevcut zaten 
crt 308 i seçmeyin. seçiyorsanız da bu soruna evet diyin geçin
ayrıca son aşamalarda telefonu normal mod a almaya falan gerek yok. done yazdıktan sonra 15 dakika beklerseniz tel kapanacaktır. ondan sonra kabloyu çıkartıp teli açabilirsiniz![]()
((bende bu hatayı veriyo
dostum ilk resim gözükmüyor...
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
birde bu hatayı alıyorum yardım edersen sevinirim.