Baştan sona 5800 a özel c6 fw kurulum işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata !

Sponsorlu Bağlantılar

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
use ını yapmadan yaptım ve mükemmel oldu telefona can ve görsellik geldi yapımda emeği gecenlere teşekkür ederim

Ben teşekkür ederim :bigstar: Şu Use INI ' yi kullanmadan nasıl yağılır onu bilmediğim için o nedenlede onun için resimli anlatım yapamadım 2. bir gösterim olarak . Ama isterseniz onuda öğrenir onun içinde resimli anlatım yapabilirim . Çünkü bazı arkadaşlarda Use INI kullanarak yapma işlemi olmuyorda :allalla: Teşekkürler :bigstar:

uyumluk ile ilgili xp seçeneği bende yok bide sürekli P- hatası alıyorum

Uyumluluk konusunda xp seçeneğinin olmaması imkansız diye düşünüyorum şimdi :allalla: İstersen bi foto çekip yoruma atabilirsin . ve tam olarak hangi hatayı aldığınızıda söylerseniz memnun olurum :bigstar:

dostum bu anlattıgın konular

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...xm-c6-based-mod-fw-n97hs-4x5-menu-390454.html

kotukoylu arkadaşımızın anlattıgı ile aynımıdır

suanda en stabil çalışan program flas hangisidir kullananlar memnun olanlar yönlendirebilirmi acaba

kafam okadar karıştıki okadar çok flas yazılımı varki benim sormak istedigim en stabil çalışan flas hangisidir 5800 için

birde bu soru benim için önemli diyelimki beyenmedim teli eski haline orjinal haline çevirebilirmiyim ve bunu nasıl yapabiliriz anlatımı falan varmıdır teşekkürler

Potter_PP arkadaşım bana özelden msn veya email adresini verebilirmisin bir şeyler sormak isterim

Kardeşim anlatım bizzat herşeyiyle bana aittir .
Senin verdiğin konu yani kotukoylu arkadaşımızın yaptığı modlamaktır . Bu fw modsuz normal fw dir . Kotukoylu arkadaşımızın yaptığı modlamaktır . Modifiye fw yani :oke:
Şu anda en stabil çalışan fw de hangisidir pek bi bilgim yok çünkü sürekli fw değiştirmiyorum :bilmm ve bana sorarsan bu normal c6 özel fw sini kullanan herkes ama herkes %100 memnun :oke: Bide kardeşim arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum kusura bakmayın . Özelden mesaj atmak istersen zevkle elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım .

:bigstar::bigstar:

i8910 hd için bu yazılım olurmu acep ?
Hayır bu yazılım sadece nokia 5800 ve 5530 ' a özel yapılmıştır . Teşekkürler :bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

Konu başlığı düzenlenmiştir . Teşekkürler .

ozkan1979

ozkan1979

Üye
özelden msj atamıyorum yeni üyeyim diye galiba

tamam ozaman senin anlatımın olan fw yi yüklicem soruzsuz %100 diyorsun

ama gerçekten süper anlatmışsın teşekkürler

şunuda sorayım sim kart takılı olsa flaslarken bi sorun olurmu acaba yoksa çıkartalımmı sim kartı

olciay

olciay

Üye
Teşekkürler arkadaşım gerçekten ellerine sağlık başarıyla yükledim ve hiçbir sorun yok Bende use ini 'yi kullanarak yükledim tertemiz çalısıyor başarılı ve açıklayıcı bir anlatım yapmışsın

emr-erock

emr-erock

Üye
Bunu bilmeyen varmıdırki Daha...!uSe ini olmadan Teker teker Cor,rof2 ve uda Dosyasını Seçerek Flashlamayı anlat sen en iyisi :D

knex1

Üye
ogm jaf emulatörü açıp go dediğim zaman ERROR: Not supported Windows version
bu hatayı veriyo her şeyi aynen uyguladım neden olmuyo system windows 7 64 bit bundan olabilir mi aceba

ozkan1979

ozkan1979

Üye
ben kotukoylu arkadaşımızın yaptıgı fw yüklemek istiyorum ama onun anlatımı çok acıklayıcı degil

ben senin anlatımına bakarak yapsan ama onun modifiyeli fw kullansam olurmu acaba

yani işleyiş yöntem aynımıdır

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...00xm-c6-v11-mod-fw-n97hs-4x5-menu-390454.html

burada ki

sadece ilk 30.08.2010 tarihli güncelemeyi indirip gerisini senin resimli anlatımdan devam etsem olurmu

yardımcı olurmusun

cihan--5

cihan--5

Üye
hard format nasıl oluyor

ozkan1979

ozkan1979

Üye
ben kotukoylu arkadaşımızın yaptıgı fw yüklemek istiyorum ama onun anlatımı çok acıklayıcı degil

ben senin anlatımına bakarak yapsan ama onun modifiyeli fw kullansam olurmu acaba

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...00xm-c6-v11-mod-fw-n97hs-4x5-menu-390454.html

burada ki

sadece ilk 30.08.2010 tarihli güncelemeyi indirip gerisini senin resimli anlatımdan devam etsem olurmu

yardımcı olurmusun

şu benim soruma cevap verirmisin dostum memnun olurum

amede2147

Üye
5800 arkadaşım kurdu benım tele ve kendisine harika oldu çok sağol paylaşan anlatımın için kardeş tşklr

SEKOLELE

kardeş ben kurdum o nasıl olcak şimdi :evet:

AlpReis

AlpReis

Üye
Eyvallah

onurtulga

Üye
Güzel program

ozkan1979

ozkan1979

Üye

burada ki

yardımcı olurmusun

şu benim soruma cevap verirmisin dostum memnun olurum

teşekkürler sistem aynımı aynı sekildemi yapmalıyım

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın uzun süredir foruma girme fırsatı bulamıyorum o nedenle konuları yakın takibe alamadım .

Teşekkürler arkadaşım gerçekten ellerine sağlık başarıyla yükledim ve hiçbir sorun yok Bende use ini 'yi kullanarak yükledim tertemiz çalısıyor başarılı ve açıklayıcı bir anlatım yapmışsın

Ben teşekkür ederim beğendiğin için :oke:

Bunu bilmeyen varmıdırki Daha...!uSe ini olmadan Teker teker Cor,rof2 ve uda Dosyasını Seçerek Flashlamayı anlat sen en iyisi :D

İstersen onuda anlatırım sorun deil :nono:

ogm jaf emulatörü açıp go dediğim zaman ERROR: Not supported Windows version
bu hatayı veriyo her şeyi aynen uyguladım neden olmuyo system windows 7 64 bit bundan olabilir mi aceba

Muhtemelen 64 bitten kaynaklanıyor .

burada ki

yardımcı olurmusun

Evet fark etmez . Benim resimli anlatımı kullanırsın sadece fw dosyaları değişik olur yani yüklemek istediğin fw yi kullanırsın . Devam edebilirsin :oke:
hard format nasıl oluyor

Hard format atmak istersen telefonu kapatırsın . Telefonun yes tuşuna + no tuşuna + kamera tuşuna + power yani açma kapatma tuşuna aynı anda basarsın ama en sonra açma kapamayı bas . yani yes bas no bas kamera bas sonra power bas elini kaldırma hiçbirinden . Basılı kalsın hepsi sonra Nokia yazısı geldiğinde çekebilirsin ve devam edersin :)

5800 arkadaşım kurdu benım tele ve kendisine harika oldu çok sağol paylaşan anlatımın için kardeş tşklr

Ne demek . Her zaman :oke:

kardeş ben kurdum o nasıl olcak şimdi :evet:

Ne nasıl olcak ben anlamadım ? :allalla:

:oke:

program ? :naughty:

twofan

twofan

Üye
senin yazdıklarını bire bir yapınca hata veriyodu senin anlattıklarınla alttaki konudaki anlatılanları harmanladım oldu emeğine sağlık :))
[Sorunsuz-Güncel]Xpeed® Premium 5800XM(C6 V11) Mod. FW (N97HS+4x5 Menü)

onurtulga

Üye
arkadasım bende p- dongle not detected please insert activated dongle cıkıyor sürekli yeniden açıp kapattım yine aynı sorun cıkıyor bir yardımcı olabilirmisinnn!

ipkry

ipkry

Üye
meraba ben bu c6 fw sini 5230 telefonlarada yapılmasını istiyorum mümkünmü acabaaaaaaa???? lütfen mümkün diin =(

ozkan1979

ozkan1979

Üye
teşekkür ederim cevabım için çok sag ol bakalım telefona sonunda format atacagım

Soneday

Soneday

Üye
hala Searching for phone...Not found!!! hatası alıyorum,forumda bulunan her türlü yöntemi denedim

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
senin yazdıklarını bire bir yapınca hata veriyodu senin anlattıklarınla alttaki konudaki anlatılanları harmanladım oldu emeğine sağlık :))
[Sorunsuz-Güncel]Xpeed® Premium 5800XM(C6 V11) Mod. FW (N97HS+4x5 Menü)

Önemli değil :oke:

arkadasım bende p- dongle not detected please insert activated dongle cıkıyor sürekli yeniden açıp kapattım yine aynı sorun cıkıyor bir yardımcı olabilirmisinnn!

Yorumlarda biraz araştırma yaparsan çözen arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum :oke:

meraba ben bu c6 fw sini 5230 telefonlarada yapılmasını istiyorum mümkünmü acabaaaaaaa???? lütfen mümkün diin =(

Hayır 5230 da c6 fw si kullanılamaz .. Bi tek 5800 ve 5530 da kullanılabilir .

teşekkür ederim cevabım için çok sag ol bakalım telefona sonunda format atacagım

:oke::oke: Önemli değil

hala Searching for phone...Not found!!! hatası alıyorum,forumda bulunan her türlü yöntemi denedim

Dediğim gibi :oke:

Üst Alt