Rich4arD
Üye
use ını yapmadan yaptım ve mükemmel oldu telefona can ve görsellik geldi yapımda emeği gecenlere teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
Şu Use INI ' yi kullanmadan nasıl yağılır onu bilmediğim için o nedenlede onun için resimli anlatım yapamadım 2. bir gösterim olarak . Ama isterseniz onuda öğrenir onun içinde resimli anlatım yapabilirim . Çünkü bazı arkadaşlarda Use INI kullanarak yapma işlemi olmuyorda
Teşekkürler 
uyumluk ile ilgili xp seçeneği bende yok bide sürekli P- hatası alıyorum
Uyumluluk konusunda xp seçeneğinin olmaması imkansız diye düşünüyorum şimdi
İstersen bi foto çekip yoruma atabilirsin . ve tam olarak hangi hatayı aldığınızıda söylerseniz memnun olurum 
dostum bu anlattıgın konular
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...xm-c6-based-mod-fw-n97hs-4x5-menu-390454.html
kotukoylu arkadaşımızın anlattıgı ile aynımıdır
suanda en stabil çalışan program flas hangisidir kullananlar memnun olanlar yönlendirebilirmi acaba
kafam okadar karıştıki okadar çok flas yazılımı varki benim sormak istedigim en stabil çalışan flas hangisidir 5800 için
birde bu soru benim için önemli diyelimki beyenmedim teli eski haline orjinal haline çevirebilirmiyim ve bunu nasıl yapabiliriz anlatımı falan varmıdır teşekkürler
Potter_PP arkadaşım bana özelden msn veya email adresini verebilirmisin bir şeyler sormak isterim
Kardeşim anlatım bizzat herşeyiyle bana aittir .
Senin verdiğin konu yani kotukoylu arkadaşımızın yaptığı modlamaktır . Bu fw modsuz normal fw dir . Kotukoylu arkadaşımızın yaptığı modlamaktır . Modifiye fw yani

Şu anda en stabil çalışan fw de hangisidir pek bi bilgim yok çünkü sürekli fw değiştirmiyorum
ve bana sorarsan bu normal c6 özel fw sini kullanan herkes ama herkes %100 memnun
Bide kardeşim arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum kusura bakmayın . Özelden mesaj atmak istersen zevkle elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım .

Hayır bu yazılım sadece nokia 5800 ve 5530 ' a özel yapılmıştır . Teşekkürleri8910 hd için bu yazılım olurmu acep ?

--------------- Ekleme ---------------
Konu başlığı düzenlenmiştir . Teşekkürler .