Başlığı nereye açıcağımı bilemedim bi yardım edermisiniz ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asdasd22

asdasd22

Üye
    Konu Sahibi
Başlığı nereye açıcağımı bilemedim bi yardım edermisiniz ???
Öncelikle iyi günler.Benim sorunum telefonumla ilgili .... telefonumu 17 şubatta garantiye verdim (Nokia C6-00) ilk olarak ekranda cızırtılar oluşmaya başladı sonra ön kamera ve arama yerindeki ön hoparlör den ses gelmediğini anladım. baktım bi kaç gün sonra ekran tamamen açılmamaya başladı hep siyah ekran. bende garantisine götürdüm vatanbilgisayar a teslim ettim 15 gün maximum 25 gün içerisinde teslim edilcektir dendi. bilgilendirme mesajı veya internettende bakabilirsiniz durumuna dediler .. garantiye vereli 28 gün oldu. Bu gün 16 mart sadece 2 kere bilgilendirme mesajı attılar ne yapmalıyım bilemedim 28 gün geçti garantiye vereli .Acaba gidip şikayet mi etmeliyim ne yapmalıyım bilemedim

anılbaran

anılbaran

Üye
valla ara garanti firmasısı ikaz wt . Sonra şikayet et

asdasd22

asdasd22

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=4][ı]yav arkadaş bu kadar şe**sizlik olmazki :/ ... 30 iş günü içerisinde olması gerekiyorya şimdi aradım kadın bahane arıyo yok internete güncelleme yapmıyoruz işte servis bilgilendirme falan bu gün çok doluydu telefonunuz bu gün tamir edildi alabilirsiniz 29. Günün akşamı kadın tamir edildi diyor yok böyle bişey yav :| neyse iyi forumlar gerek kalmadı[/ı]
[/sıze]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt