Basketboool

Sponsorlu Bağlantılar

the_patriot

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 14 2006, 11&#58;54 PM) [post=252484]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Jan 14 2006, 10&#58;53 PM) [post=252440]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 14 2006, 08&#58;07 PM) [post=252337]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bunlar da bişeymi o zaman , Akatlar&#39;da her maçta küfür var , buna ne demeli ?

Ayrıca NBA şov amaçlı bir lig , TBL&#39;de şov yapmaya kalkınca böyle şeyler oluyor malesef , şovunu yap ama sevincini de tadında bırakmalılar , çünkü burası NBA değil.&#33;
[/b][/quote]
-Niye sıkışınca beşiktaş&#39;a laf atarsınız anlmam...

-NBA&#39;in şov amaçlı deildir.... &#39;canbo&#39; güzel güzel yazmış....
[/b][/quote]

slayer sıkışmaktan değil , bu gerçek malesef

Yalansa yalan de , Akatlar&#39;da her maç küfür olmuyor mu ?
[/b][/quote]

cumartesi fb-gs maçı için abdi ipekçi ye gittim, ve kendi takımımın taraftırının üstüne yok biliyordum küfür konusunda ama ne yazıkki fenerliler ana bacı küfürlerini bir tarafa kalsın maçın nerdeyse tamamında gs li oyuncuları elle taciz ettiğine şahit oldum hemde maç sırasında üzülerek söylüyordum aralarında yönetici geçinenler de vardı....

Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Efes Pilsenin mağlup olacağını hiç düşünmüyordum.Ülkerspor&#39;u tebrik ediyorum önemli bir galibiyet aldı ve liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Efes , geriden gelip öne geçmesine rağmen , Ülker tekrar toparlandı ve hakederek maçı aldı.

Bencec maçın yıldızı Haislip idi , o olmasa belki maç gidebilirdi ama kritik yerlerde İbrahim Kutluay&#39;ın 3&#39;lükleri de olayı bitirdi.

İstatistikler ise şöyle:

Efes Pilsen: Ender 7, Domercant 8, Granger 5, Kaya 12, Prkacin 15, Kerem 2, Cenk, Popovic 7, Alper 6

Ülkerspor: Stefanov 5, İbrahim 20, Trepagnier 5, Oğuz, Haislip 15, Gulyas 13, Mirsad 6, Cüneyt 8, Bekir 2

Takipçi Satın Al

Üst Alt