Basketboool

Sponsorlu Bağlantılar

Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Basketboool
Arkadaşlar selam baktım konulara hepsi futbolla alakalı.Ben de çok severim futbolu ama basketbola da gönül koydum.Benim gibi bir çok arkadaşın da basketbolu sevdiğine eminim.Bu başlık altında tbl ve nba hakkında her türlü yorum ve görüşlerimizi paylaşalım tabi eğer ilgilenen arkadaşlarımız olursa???

barabelli

barabelli

Üye
yenı tt & ülker macından gelıorum tt lıyım yenıldık ama ne yapalım ıbrahhım kutluay ıyıydı basabas gıdıoduk son perıyotun sonlarına dogru tamamen macı kaybttık

Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Ben de ankaralıyım kardeş maça gidemedim işim vardı ben de ankara takımlarının her zaman yanındayım onlar canımız ciğerimiz yazık olmuş tt'a ilerki maçlara artık ii gidiyor.

Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
TBL 14.Hafta Toplu Sonuçlar:

Fenerbahçe 81-79 Büyük Kolej
Darüşşafaka 83-74 Pınar Karşıyaka
Tuborg Pilsener 72-67 Tekel
BJK Cola Turka 60-66 Banvit
GS Cafe Crown 87-68 Erdemir
Mersin BŞ Bld. 80-98 Efes Pilsen
Beykoz 65-50 İTÜ
Türk Telekom 65-75 Ülker

Kuşkusuz haftanın sürprizi Banvit'in Beşiktaş gibi ligimizin güçlü takımlarından birini yenmesi.Banvit son zamanlardaki güzel oyunu ve başarılı performansıyla göz dolduruyor.Yorumlarınızı bekliyorum tüm maçlarla ilgili...

slayer

Üye
1 BEŞİKTAŞ COLA TURKA 22
2 EFES PİLSEN 22
3 TÜRK TELEKOM 22
4 ÜLKER 22

ilk 4 sıra aynı puanda...

heyecanlı geçiyor bu yıl...

tt-ülker maçı güzeldi....

bu sabahda BOston-washinton maçı vardı... sonu süperdi....

Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
ewet slayer haklısın son zamnların en çekişmeli ve en heyecanlı tb ligi eskiden ülker efes oynardı ama bu sene tt var beşiktaş banvit fener hepsi ii oynuyolar

Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Mehmet Okur bu sene çok iyi işler yapıyor.Biz de Memo'nun arkasında olduğumuzu gösterelim oylarımızı gönderelim,çok az bir zaman kaldı.Belki seçilemeyecektir ama olsun en azından Gasol'un önüne geçebilir.O yüzden a girip oyumuzu verelim.24 saatte 1 oy verme hakkımız var duyarsız kalmayacağınıza eminim herkes hergün 1 oy gönderse herkesi şaşırtırız.Bir Türk basketbolcunun NBA All Star'ında yer alması düşüncesi bile beni çok mutlu ediyor.Biz destekledikçe daha çok yıldız oyuncu çıkar bu ülkeden eminim

ABC

ABC

Üye
<div class='quotetop'>(Darkmayne &#064; Jan 9 2006, 10&#58;20 AM) [post=248946]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Mehmet Okur bu sene çok iyi işler yapıyor.Biz de Memo&#39;nun arkasında olduğumuzu gösterelim oylarımızı gönderelim,çok az bir zaman kaldı.Belki seçilemeyecektir ama olsun en azından Gasol&#39;un önüne geçebilir.O yüzden a girip oyumuzu verelim.24 saatte 1 oy verme hakkımız var duyarsız kalmayacağınıza eminim herkes hergün 1 oy gönderse herkesi şaşırtırız.Bir Türk basketbolcunun NBA All Star&#39;ında yer alması düşüncesi bile beni çok mutlu ediyor.Biz destekledikçe daha çok yıldız oyuncu çıkar bu ülkeden eminim
[/b][/quote]

ben hergün veriyorum ama bu başka bir topicte de tartışılmıştı.bi kere marcus camby yüzde yüz all-star&#39;da.yao ming desek sakat ama iyileşecek büyük ihtimal.e çinle yarişmamiz da mümkün değil.bence oyvereceğimiz zamanı yaonun sakatlığı iyileşmesin allstara kadar dua ederek geçirelim.bence daha mantıklı.

Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Canbo böle düşünmeyelim diyorum işte biz oyumuzu verelim seçilmesin önemli diil ama ciddi bi oy potansiyeli olduğunu herkes görsün seneye de all-star olur bunu anlatmaya çalışıyorum yoksa seçilme ihtimali çok düşük biliyorum.Dua etmeye başladım bile.

the_patriot

Üye
oylar memo ile jason kidd e gerçi jason kidd in reklama ihtiyacı yok ama haydi oy gönderinnn.....

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bencede the_patriot +1

ABC

ABC

Üye
<div class='quotetop'>(Darkmayne &#064; Jan 9 2006, 01&#58;41 PM) [post=249103]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Canbo böle dü&#351;ünmeyelim diyorum i&#351;te biz oyumuzu verelim seçilmesin önemli diil ama ciddi bi oy potansiyeli oldu&#287;unu herkes görsün seneye de all-star olur bunu anlatmaya çal&#305;&#351;&#305;yorum yoksa seçilme ihtimali çok dü&#351;ük biliyorum.Dua etmeye ba&#351;lad&#305;m bile.
[/b][/quote]

asl&#305;nda bu da farkl&#305; bir bak&#305;&#351; aç&#305;s&#305;.oy vermemiz gerekli tbi ki ama bu sene seçilmesi hayal ben bunu belirttim.ancak yao sakatlan&#305;rsa

ABC

ABC

Üye
bir de şu var darkmayne demişsin gasolün önüne geçebilir.gasol oylamada forvet olarak giriyor memo ise pivot.

Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Canbo kardeşim ben Gasolun forvet olarak katıldığını biliom.İspanyollar geriden gelip herkesi solladılar fena bozuldum o yüzden gıcığım var Önüne geçmek istiom İspanyolların o nedenle öle dedim biz nie atak yapmayalım dedim. Haksız mıyım???

ABC

ABC

Üye
ii o zaman haklı sayılabilirsin senin bakış açınla

Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Efes Pilsen Euroleague&#39;de gö&#287;sümüzü kabartmaya devam ediyor.Bügün Abdi &#304;pekçi Spor Salonu&#39;ndaki mücadelede güçlü Yunan ekibi Olympiakos&#39;u 77-69 ma&#287;lup etti. &#304;lk 3 periyodu büyük çeki&#351;meye sahne olan maç&#305;n son çeyre&#287;inde muhte&#351;em bir Efes vard&#305;.Son 8 dakikada rakibe sadece 5 say&#305; att&#305;rarak ne kadar di&#351;li bir tak&#305;m oldu&#287;unu gösterdi ve maç&#305; kazand&#305;.Kaya Peker att&#305;&#287;&#305; say&#305;larla,Ender Arslan da rakip guarda yapt&#305;&#287;&#305; mükemmel savunmayla galibiyette rol oynad&#305;lar.

Kaynak:Ben

slayer

Üye
tebrik ederiz.... Rakip yunanistanlı olunca daha da sevindim....

ABC

ABC

Üye
helal olsun efes&#39;e sanırım önündeki iki maçı da kazanmaı gerekiyor.ama be inanıyorum.umarım ülkerde efes&#39;le aynı konuma gelebilir.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
İnş...

Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Tabi canbo gönül ister 2 takımla final oynayalım ama Ülker malesef Euroleague&#39;de çok ii sonuçlar almadı ama umutluyum ben de inşallah bir üst tura çıkacak en azından ama seneye çok ümitliyim finalde karşılaşacaklar.Avrupa&#39;nın en iyileriyle başa baş mücadele ediyorlar ayakta alkışlıyorum 2 takımımızı da.

Takipçi Satın Al

Üst Alt