Başkan para, oyuncular şampiyonluk sözü..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başkan para, oyuncular şampiyonluk sözü..
Beşiktaş Kulübü'nde yeni yönetim, dün futbolcu ve teknik heyetle bir araya geldi. Ümraniye Tesisleri'ndeki tanışma yemeğinde Başkan Yıldırım Demirören, kısa bir konuşma yaptı; ancak çarpıcı mesajlar verdi.

Demirören, yeni dönemin camia için daha farklı olacağını söyledi. Seçim sürecinde futbol takımını ihmal ettiklerinin farkında olduğunu kaydeden Yıldırım Demirören'in, "Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Beşiktaş'ın önünde daha güzel ve aydınlık günler var. Sıkıntılarınızı biliyoruz ve bunları çözeceğiz. Eskisi gibi maddi ve manevi sorunlar yaşanmayacak." dediği öğrenildi. Bu sezon da taraftarları mutlu edeceklerini belirten Yıldırım Demirören'in, "Ben bu ekibin her şeyin en güzeline layık olduğuna inanıyorum. Biz yönetim olarak sizi üzmeyeceğiz. Sizin de bizi üzmeyeceğinize ve yüzümüzü güldüreceğinize inancım tam." ifadelerini kullandığı bildirildi.

Başkan'ın bu sözlerinden çok etkilenen oyuncular ise Demirören'e şampiyonluk sözü verdi. Geçen sezonki başarıyı bu yıl tekrarlayacaklarını dile getiren oyuncuların hep bir ağızdan şunları söylediği ifade edildi: "Bize olan güveninizi boşa çıkartmayacağız. Şampiyonluğa inanıyoruz. Avrupa'dan ve Türkiye Kupası'ndan erken elendik. Önümüzde sadece lig şampiyonluğu kaldı. Sezon sonunda size kupayı hediye emek istiyoruz." Futbolcuların arasına oturan yöneticiler, hem oyuncularla tanıştı hem de onlardan beklentilerini aktardı. Yönetimdeki 18 isimden Sinan Vardar'ın yedek üye olduğu için Şeref Yalçın'ın ise basketbol şubesinin kendisine bağlanmamasını gerekçe göstererek Ümraniye'ye gelmediği iddia edildi. Tanışma yemeğinde Alaattin Aytaç da yer almadı.

Sivok ve Holosko zirveyi istiyor
Beşiktaş'ın iki başarılı oyuncusu Tomas Sivok ve Filip Holosko, puan kayıplarından uzak durmaya çalışacaklarını söyledi. İbrahim Toraman'la da iyi bir ikili olduklarını belirten Çek stoper Sivok, "Her maç final niteliği taşıyor. Sabırlı oynayıp, ligi zirvede bitiririz." dedi. Slovak golcü Filip Holosko ise liderle aralarındaki puan farkını kendi güçleri ile kapatacaklarını vurguladı. Deneyimli isim, "Her maçı ayrı düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'a Lyon modeli uygulanacak
Beşiktaş'ın Ümraniye Tesisleri'nde dün önemli konuklar vardı. Fransa'nın Olympic Lyon kulübünün temsilcileri Olivia Bernardean, Senge Bex ve Thomas Belleteste dün hem tesisleri gezdi hem de Lyon'un kurumsal yapısıyla ilgili bilgi verdi. Lyon'un son 10 yılda yakaladığı başarının sırlarını öğrenen yöneticiler bu konuyla ilgili bilgi aldı. Özellikle futbol sisteminin yerleşmesi üzerinde duruldu.

Kaynak: Ajans Spor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...