Başka fwye geçiş yapamıyorum yardım edebilir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
hfıza kartındaki sistem resource sys perivate gibi dosyaları sil telefona format at telefon açık kalsın kartını tak hama karta girmeden flaşlamaya başla fw dosyalarında eksik olmasın. veya yazılım dosyaları şuan yüklü olandan daha eski sürüm olmasın.

lockedby

Üye
    Konu Sahibi
emeğe saygısızlık gibi olmasın ama ben de hiç beğenmedim daha önce 5 6 fw denedim aralarrından en kotu bu bence

Reşwan arkadaş soylediklerini deneyecem tesekkur ederim bi sorum daha olacak bunun surumu nedir bulamadım 101 mi ?

kenandvb

kenandvb

Üye
bu fw 101 bunu yüklediysen telefonun 101 olmuştur.007 olan fwleri yüklersen tel açılmaz.benim v52 idi bende yüklemek istedim ama 007 de kalmak şartı ile ben şöyle yaptım c6 v40 v52.0.007 nin core uda dosyaları ve bu 101 olan fwnin prd.rofs2 dosyasının adını RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02 yaptım flashladım oldu.hemde v52.0.007 de kaldım.v52.0.007 olan bir fwyi yükledim yüklendi.yaptığım doğrumu uzman arkadaşlardan yorum bekliyorum...

lockedby

Üye
    Konu Sahibi
bu fw 101 bunu yüklediysen telefonun 101 olmuştur.007 olan fwleri yüklersen tel açılmaz.benim v52 idi bende yüklemek istedim ama 007 de kalmak şartı ile ben şöyle yaptım c6 v40 v52.0.007 nin core uda dosyaları ve bu 101 olan fwnin prd.rofs2 dosyasının adını RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02 yaptım flashladım oldu.hemde v52.0.007 de kaldım.v52.0.007 olan bir fwyi yükledim yüklendi.yaptığım doğrumu uzman arkadaşlardan yorum bekliyorum...

akıllıca bir şey bence bir iki yontem daha deneyecem olmadı sana danısacam bende oyle yaparım tesekkur ederim

aresos

Üye
Benzer sıkıntı bende de var. Sunrise yükledim. v52.0.007 idi sistemim. v52.0.101 oldu. Malumunuz bi sorun var 5800ların ilk sürümlerinde. tuş kilidi açınca bazen renkler karmaşası oluyo :D CFW ile abartı derecede sıklaştı bu sorun. Orijinal v52.0.007'yi kurmayı denedim açılmadı telefon. bende orijinal v52.0.101(İtaly) kurdum. Ama bildiğiniz üzere Türkçe desteği yok. Ve renk karmaşası sorunu yok denilecek kadar azaltı(cfw varken ortalama 3 tuşkilidinde bir yapıyordu, şu an defalarca tuş açıp kapatıyorum sorun oluşmuyor). v52.0.101 sürümünde kalmak istiyorum orijinal olarak tabiki. Dil paketi nasıl kuracağım dünden beri bulamadım yolunu? v52.0.007 rofs2 dosyasıyla denedim jaf yazmadı dosyalar hasarlı dedi. Yok mu bir yolu?

lockedby

Üye
    Konu Sahibi
şimdi arkadaşlar ben bu sunriseden nasıl kurtulurum :D ne yaptıysam olmadı sürüm onemli değil yeter ki su fw den kurtulayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt