Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
usta ben burya bi sorun yazdım cevab alamadım bunlara cevabveren oluyo mu yoksa başımızın çaresine mi bakalım yardım please
by_bilgisayarci
Üye
merhaba arkadaşlar benim telimde şçle bi sorun var günde 1 kere en az yapıyo bunu telim mesajı açarken kendiliğinden kapanıyo tekrar açılıyoo acaba napmam gerek telim dolia 6700
kayazade1988
Üye
ya benim tel 6630 birden bluettoth çalışmaz oldu telefoncuya götürdüm biz yapamayız dediler bir yardım edebilirmisiniz
hackeddjinfaz
Üye
slm arkadaşlar bende 6630 var sorunum telefon en fazla bağlantı sayısı var bağlantının birini iptal edin deyip kapanması yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsinn:
drocu
Üye
n79 kullanıcısıyım. 2,6,7,0 tuşları çalışmıyor. üstelik darbe ya da başka bişey olmadı. arada bir çalışıyo ama o zaman da mesela 2 ye basıyorum 200227600026 gib saçma bişe çıkıo. lütfen yardım ediiiinnnn...
vural66000
Üye
merhaba benim tel n80 muzik calarken orta yerde baska parcaya geciyor daha dogrusu karısıyor ve sarkıların buyuk bir bolumu aynı hale geliyor sorun ne olabilir
oktay3838
Üye
tel de gereksiz şeyleri mesela msjlar cok sa 1000'e yakınsa tel hafızasını kullandıgı acıırken kendini zorlar biras gereksiz dosyaları silersen daha erken acılır.
ivdg
Üye
motorola telefonu bilgisayara bağladım yazı tipini değiştiriyordum o sırada şarj bitti telefon açılmıyor napcam
metaxa
Üye
arkadaslar nokia n73 kullanıyorum ve telefonum kendı kendıne kapanıyor bazen tek seferde acılıyor ama bazende bıkac kez ust uste tekrar kapanıyor.ekranımda renklenme var bırde ekranla alakası olamaz degılmı ?
--------------- Ekleme ---------------
mumkunse bıran once bırısı bılgılendırsın cunkı kafayı yemek uzereyım:S
keldamac
Üye
bende n70 telefon var ama açılmıyor sebebi açma kapama tuşunun yanındaki dirençler acaba n70le yapı bakımndan uyumlu bı telefon varsa soylıyebılırmısın ?
twilight saga
Üye
samsung d900i(avea) tuşlar basmıyo ve ses çıkmıyo napablirim ltfennnnnn acilll cevappppp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!