Başımız sağolsun.:( (Soma Maden Kazası)

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Allah beterinden korumuş.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve TeknoÖmer

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Allah korumuş

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Allah kötüsünden korumuş ama keşke kimse ölmeseydi. Trafo hatasından çıkmış sanırım. İnsan canı söz konusu keşke patronlar insan canına biraz daha saygılı olabilseydi.

• Beğen
1903quaresmaQ7

1903quaresmaQ7

Üye
    Konu Sahibi
274 kişi olmuş ya
Allah Rahmet eylesin

• Beğen
bayramq

bayramq

Üye
Allah rahmet eylesin.

• Beğen
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
ALLAH rahmet eylesin.
ALLAH yakınlarına sabır versin.

• Beğen
Tepkiler: kfahaa, cemo26 ve cemil baba
marist

marist

Üye
Bir avuç kömür için,
Bir ömür verenler..

Mekanınız cennet olsun güzel insanlar. Başımız sağ olsun.

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
Hepinizden farkli bir yorum da bulunucagim ama bu da hayatin bir gercegi,daha once veya daha sonra onun benzerleri yasanmadi mi? Evet tabiki oldu. Sadece bir konu da tek yürek olunmaz,her konu da dikkatli olunmasi lazim. Bunun benzerleri bir cok konulardada oluyor ama onemli olan tarafsiz olmadigimiz icin bir konuyu bir sureligine umursuyoruz. Bunu hangimiz su anda ki gibi bu olaydan 1-2 hafta sonra onemsiyecek? Soruyorum size ve hepinize. Bir tek konu uzerin de yogunlasilmasinin sebebi medya yuzundendir,kimse bu tur olaylarda asil kisilerin yasadigi aciyi tadamaz,en iyi onlar bilir. O yuzden diyecegim sudur ki benim dusundugum konu su anda herkezin bunu onemsiyormus gibi olmasidir,olaydan bir sure gecince bunu kimse hatirlamaz. O zaman ne kaldi geriye? Geriye tek kalan ney biliyormusunuz? O kisilerin sonuna kadar yasadigi gercek acidir,bizimkiler gibi anlik olani degildir. Hic bir zaman da bu tur konular da kimsenin ne kadar aci cektigini de bilemeyiz,cunku biz onlari yasamadigimiz icindir!

Enes

Enes

Üye
Madem konu farklı bakış konusu bir de şöyle bakalım. Allah (c.c) ol der olur. Nefes sayın bittiyse Hakk'a yolculuk olacak. Ama nedir Allah(c.c) Azrail (a.s) görevlendirken de ben insanlara öyle sebepler öyle uğraşlar vereceğim ki onlar senin farkında olmayacak buyurmuştur. Yani ölümde trafo patladı, keşke orayagitmeseydi, araba çarptı vs. gibi şeyler dünya meşgalesidir ve insan bu uğraşlardan hakikati tam olarak idrak edemez. Ama orada ekmek parası için bu şartlarda çalışan insanlar için de göz yumulacak bir durum yok ki zaten ayrım noktası tam da burası.

• Beğen
Tepkiler: Dede
marist

marist

Üye
Hepinizden farkli bir yorum da bulunucagim ama bu da hayatin bir gercegi,daha once veya daha sonra onun benzerleri yasanmadi mi? Evet tabiki oldu. Sadece bir konu da tek yürek olunmaz,her konu da dikkatli olunmasi lazim. Bunun benzerleri bir cok konulardada oluyor ama onemli olan tarafsiz olmadigimiz icin bir konuyu bir sureligine umursuyoruz. Bunu hangimiz su anda ki gibi bu olaydan 1-2 hafta sonra onemsiyecek? Soruyorum size ve hepinize. Bir tek konu uzerin de yogunlasilmasinin sebebi medya yuzundendir,kimse bu tur olaylarda asil kisilerin yasadigi aciyi tadamaz,en iyi onlar bilir. O yuzden diyecegim sudur ki benim dusundugum konu su anda herkezin bunu onemsiyormus gibi olmasidir,olaydan bir sure gecince bunu kimse hatirlamaz. O zaman ne kaldi geriye? Geriye tek kalan ney biliyormusunuz? O kisilerin sonuna kadar yasadigi gercek acidir,bizimkiler gibi anlik olani degildir. Hic bir zaman da bu tur konular da kimsenin ne kadar aci cektigini de bilemeyiz,cunku biz onlari yasamadigimiz icindir!
Kısacası ateş düştüğü yeri yakar demişsin. Ama bizimde yüreğimiz yanıyor be kardeş.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
KayraBey

KayraBey

Üye
Rabbim herşeyin olduğu gibi ölümün de hayırlısını versin...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve cemil baba
KayraBey

KayraBey

Üye
İşten güçten haber izleyemiyorum :(
Nedir son durum?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
hepimizin başı sağolsun türkiyenin en kötü ve kara günüdür bu patlama patlamada hayatını yitiren işçilere ise allah yakınlarına sabır versin :(

KayraBey

KayraBey

Üye
Toplam kaç kişi mahsur kaldı peki? Daha içerde ne kadar işçi kaldı?

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Allahım gerçekten ülke olarak yüreğimiz yandı Allahtan ailelerine ve cümlemize rahmet diliyorum

• Beğen
Tepkiler: Dede
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ocaktan çıkartılan işçinin feryadı...! "Abi beni bırakın Mahmut'u çıkarın onun karısı hamile"

Allah'ım diyecek söz bulamıyorum. :(

• Beğen
Tepkiler: 1903quaresmaQ7, kfahaa, cemil baba ve 2 diğerleri
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Toplam kaç kişi mahsur kaldı peki? Daha içerde ne kadar işçi kaldı?
Olay anında madende 780+ kişi bulunuyormuş tertip. 360 kişi madenden kendi imkanlarıyla çıkmış. Şuan için 282 kişi rahmetli ve bir umut halen 180 kişi için çalışmalar sürüyor. Rabbim bu kişileri ailelerine bağışlasın. (Bunlar aklımda kalan rakamlar)

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
cemil baba

cemil baba

Üye
Ocaktan çıkartılan işçinin feryadı...! "Abi beni bırakın Mahmut'u çıkarın onun karısı hamile"

Allah'ım diyecek söz bulamıyorum. :(
bu söz aklıma geldikçe kötü oluyorum, gözlerim doluyor.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
800+ işçi varmış :(

Üst Alt