yumurta kabuğu
Üye
-
Konu Sahibi
-
aLσηє;2467885' Alıntı:sen cinsiyet değiştirsene ! kızlar bile daha cesaretlide
ayrıca ne kadar geniş hayal gücün var senin öyle yaşın kaç bakim senin
bak evladım kahvedeki amca sana şaka yapmış korkmana gerek yok sen şimdi kahveye git amcanın elini öp böyle böyle oldu heyecandan bağırdım amca de hiçbişey olmaz
agam bu kızanı cozdum bu kızan afyonda ya hep cekıyo afyonu kafası geuzel gelıo foruma yazı yazıo.kardesım tarlalara haşhaş ek o haşhaşı surıyeye sat delı para kazan sonra gıt o kahveyı satın al o adamıda yanında calıstır.
bu aradaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
veLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sıteler gır orda ıletısım bolumu var foruma yazdıklarının aynısını yaz onlara yolladıktan cok degıl en fazla 20 dakıka sonra afyon devlet hastanesı senı kapıdan alıcak bakırkoye goturmek ıcın yada evının uzerınde helıkopterler dolasacak ıste o zaman anla kı CIA gelmıs cunku sen bır mıllı felaketsın
hacı naber ya görüşmeyelı nasılsın
hacı sen mizah bölümünde aç yanlış yerde açmışın bu konuları
öneri istionda okuonmu acaba kesin gülüosundur bize
--------------- Ekleme ---------------
yumurta kabuğu kadar sert olamamışsın sen bea!
(kusura bakma sinirim bozuktu) . hiç takma yeni arkadaşlar edinme şansın varsa edin olmadı biz geliriz dağatırız orayı ok ayna karşısında alıştırma yap insnları incele onlar gibi davranmaya çalış(aşırıya açma). iki kız kirala havan olur bu arada
--------------- Ekleme ---------------
insanlar nası yaşıyosa sende onlar gibi yaşa kimseden korkma sen dikkat kimse sana bişşi yapmaz ayrıca psikoloğa uğra beni ciddi olduğuna tam inandırırsan sana özelden destek de veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?