pkk eşittir bdp değildir 6 milyonu temsil eden bir partiye terörist muamelesi yanlıştır ve zarar getirmekten başka bir şey getirmez. Mhp yada chp lileri de ergenekonculukla suçlamakla aynı şey. Ayrımcı yada bölücü dil kimseye fayda getirmez. Kürtleri terörist gören mantıkla devleti vampir gören zihniyet aynıdır. Hatalar savaş yada savaş diliyle dahada kangrenleşir.
pkk eşittir bdp değildir 6 milyonu temsil eden bir partiye terörist muamelesi yanlıştır ve zarar getirmekten başka bir şey getirmez. Mhp yada chp lileri de ergenekonculukla suçlamakla aynı şey. Ayrımcı yada bölücü dil kimseye fayda getirmez. Kürtleri terörist gören mantıkla devleti vampir gören zihniyet aynıdır. Hatalar savaş yada savaş diliyle dahada kangrenleşir.
Iyi o zaman nefret etme daha iyi.![]()
![]()

Tek yol Kemalizm !

akp chp mhp neyse bdp de odur kimse partimize laf edemez 35 milletvekilmizde okumuş bilgili insanlardır siz akpde başbakan ve 5-10 kişiden başka konuşan kimse gördünüz mü barışı savundukları icin mi terörist oluyorlar yazık bu zihniyetle ne barış olur nede bu ölümler durur birbirimizi öldürmeye devam ederiz
----------Eklendi @ 14:39:08 ---------- Yazıldı @ 14:34:12 ----------
Allah bu toprakların kimin olduğunu biliyor bizim paşalarimiz yapmaz mantığını birakmadikca bu iş çözülmez
kemalizm yetersiz kalıyor bence yeni geniş gömlek dikilmeli. Türklerin içinde tek akıllı adam Atatürk muamelesi yapmak hem Atatürke hemde Türklere hakarettir.

adamlar barış istiyor ama barıştan sonra toprakta istiyor kusura bakmasınlarda n*h alırlar
aslında türk silahlı kuvvetleri için çok basit bi iş ama masum insanlarlada iç içeler pkk ayrılıp biz burdayız gelin savaşalım demiyor karakol basıyor sırtlan gibi kaçıyorlar ben imzamda tanıttım onları daha uzunduda argo var diye moderatorler rica etti kısalttım bu itler adamı kahreder ne erkekleri erkek ne karıları karı adamın nerde alet edildiği belli değil kadınlarınıda kimin kullandığı belli değil
hersey ıstemekle olsaydı![]()
gulup gecıyorum ben ıste böyle komik olması ımkansız olan seylere
anca hayal ederler
akp chp mhp neyse bdp de odur kimse partimize laf edemez 35 milletvekilmizde okumuş bilgili insanlardır siz akpde başbakan ve 5-10 kişiden başka konuşan kimse gördünüz mü barışı savundukları icin mi terörist oluyorlar yazık bu zihniyetle ne barış olur nede bu ölümler durur birbirimizi öldürmeye devam ederiz
----------Eklendi @ 14:39:08 ---------- Yazıldı @ 14:34:12 ----------
Allah bu toprakların kimin olduğunu biliyor bizim paşalarimiz yapmaz mantığını birakmadikca bu iş çözülmez
kemalizm yetersiz kalıyor bence yeni geniş gömlek dikilmeli. Türklerin içinde tek akıllı adam Atatürk muamelesi yapmak hem Atatürke hemde Türklere hakarettir.
Tek yol Kemalizm !
bir soru: Atatürk kemalist miydi?!
not: konu dışı diyenlere cevabımdır: en fazla alıntıladığım mesaj kadar konu dışıdır!