Başbuğ tutuklandı, BDP bayram yaptı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Tek yol Kemalizm !

• Beğen
Tepkiler: viktoreznov ve minoo

HaqperesT

HaqperesT

Üye
pkk eşittir bdp değildir 6 milyonu temsil eden bir partiye terörist muamelesi yanlıştır ve zarar getirmekten başka bir şey getirmez. Mhp yada chp lileri de ergenekonculukla suçlamakla aynı şey. Ayrımcı yada bölücü dil kimseye fayda getirmez. Kürtleri terörist gören mantıkla devleti vampir gören zihniyet aynıdır. Hatalar savaş yada savaş diliyle dahada kangrenleşir.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bu adamların nolduğunu bilen biliyor

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
pkk eşittir bdp değildir 6 milyonu temsil eden bir partiye terörist muamelesi yanlıştır ve zarar getirmekten başka bir şey getirmez. Mhp yada chp lileri de ergenekonculukla suçlamakla aynı şey. Ayrımcı yada bölücü dil kimseye fayda getirmez. Kürtleri terörist gören mantıkla devleti vampir gören zihniyet aynıdır. Hatalar savaş yada savaş diliyle dahada kangrenleşir.

siz sanirim akplisiniz

fullwar

fullwar

Üye
BDP'nin bayramları bitmez daha çok tutuklama yapılır, BDP'de bol bol bayram yapar.

yakup_281

yakup_281

Üye
akp chp mhp neyse bdp de odur kimse partimize laf edemez 35 milletvekilmizde okumuş bilgili insanlardır siz akpde başbakan ve 5-10 kişiden başka konuşan kimse gördünüz mü barışı savundukları icin mi terörist oluyorlar yazık bu zihniyetle ne barış olur nede bu ölümler durur birbirimizi öldürmeye devam ederiz

----------Eklendi @ 14:39:08 ---------- Yazıldı @ 14:34:12 ----------

Allah bu toprakların kimin olduğunu biliyor bizim paşalarimiz yapmaz mantığını birakmadikca bu iş çözülmez

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

hoop kimse kürtleri terörist demiyor ben askerliğimce nöbet rurtum kürt arkadaşlarla benm sözüm devlet isteyenlere topragımıza göz koyanlara biz 17 milletle silahsız savaştık bunlaramı verexez hm 6milyon olsa nolur 20000de ölüsü var 6000 partilisi olamazmı

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
HaqperesT

HaqperesT

Üye
kemalizm yetersiz kalıyor bence yeni geniş gömlek dikilmeli. Türklerin içinde tek akıllı adam Atatürk muamelesi yapmak hem Atatürke hemde Türklere hakarettir.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
dağa cıkıp mehmetçik şehit edılerek ( kendı ülkenın askerı ) barıs saglanmaz !!
neyın barısı bu
ıstedıgnz ne
hak hukuk desenız meclıse vekıllerınız oturdu daha neyın ıstegıdır bu ben anlamıyorum
bu ülke hepımızın Türk kürt laz ayrım yapılmıyosa ki
herkes yerını bılıyosa
herkes bu vatanı benımsemısse
benımsemeyıp ac gözluluk yapanlara da cevabı verılır her turlu :)
akp chp mhp neyse bdp de odur kimse partimize laf edemez 35 milletvekilmizde okumuş bilgili insanlardır siz akpde başbakan ve 5-10 kişiden başka konuşan kimse gördünüz mü barışı savundukları icin mi terörist oluyorlar yazık bu zihniyetle ne barış olur nede bu ölümler durur birbirimizi öldürmeye devam ederiz

Allah bu toprakların kimin olduğunu biliyor bizim paşalarimiz yapmaz mantığını birakmadikca bu iş çözülmez

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN| ve minoo
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
adamlar barış istiyor ama barıştan sonra toprakta istiyor kusura bakmasınlarda alamazlar

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN| ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
adamlar barış istiyor ama barıştan sonra toprakta istiyor kusura bakmasınlarda n*h alırlar

hersey ıstemekle olsaydı :D

gulup gecıyorum ben ıste böyle komik olması ımkansız olan seylere

anca hayal ederler

• Beğen
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

hersey ıstemekle olsaydı :D

gulup gecıyorum ben ıste böyle komik olması ımkansız olan seylere

anca hayal ederler
aslında türk silahlı kuvvetleri için çok basit bi iş ama masum insanlarlada iç içeler pkk ayrılıp biz burdayız gelin savaşalım demiyor karakol basıyor sırtlan gibi kaçıyorlar ben imzamda tanıttım onları daha uzunduda argo var diye moderatorler rica etti kısalttım bu itler adamı kahreder ne erkekleri erkek ne karıları karı adamın nerde alet edildiği belli değil kadınlarınıda kimin kullandığı belli değil

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
Türkiyede birşey olduğunda olaya bakarım sevinene üzülene bakarım eğer onlar sevindiyse bu işte birşey vardır Türkiyenin aleyhindedir tam tersiyse bizim için sevinme vaktidir

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi

Pkk ya terör örgütü diyemeyen,apoya sayın diyenlerin amacı açık ve nettir.

kemalizm yetersiz kalıyor bence yeni geniş gömlek dikilmeli. Türklerin içinde tek akıllı adam Atatürk muamelesi yapmak hem Atatürke hemde Türklere hakarettir.

neyin gömleğini dikiyorsunuz anlayamadım?

Milli görüş gömleği falan mı yoksa?

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
  • Beğen
Tepkiler: >Pessimistic.
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi

bir soru: Atatürk kemalist miydi?!

not: konu dışı diyenlere cevabımdır: en fazla alıntıladığım mesaj kadar konu dışıdır!

siz hani benim yazdıklarıma cevap vermeyecektiniz?

Kemalizm Atatürk'ten sonra doğan bir akımdır zaten.Kısaca özetlersek onun gibi olamayız ama Atatürk gibi yaşamaktır,onun gibi düşünebilmektir.Kimseye hiçbir şekilde boyun eğmemektir.Onun inkilaplarına bağlı kalmaktır.Kemalizm emektir,güçtür.Atatürk bir idoldür.

Bana bağımsızlığımı veren başta Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşları benim için herkesten ve herşeyden üstündür.Diğer herşey tefferuattır.

----------Eklendi @ 18:41:33 ---------- Yazıldı @ 18:21:05 ----------

alevi çok arkadaşım var,hepsinin vatanı bir bayrağı bir hepsi ben Türküm diyor göğsünü gere gere.Kendinizi ötekileştirirseniz bu ülke tarafından sevilmenizi bekleyemezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve minoo
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
kusura bakma delikanlı ama, sen ne Atatürk'ü ne Kemalizm'i tanıyorsun!
Atatürk sadece iyi bir asker değildi, çok iyi bir devlet adamıydı, ülkesini, halkını seven bir liderdi. bu yüzden ki orduyu siyasetin dışında tutmak için sağlığında büyük gayretler göstermişti.
Kemalizm ise, bu ülkeye sığmayacağı kadar dar bir gömlek dikenlerin onun adını kullanarak hazırladıkları Atatürk'ün şahsına atılmış bir iftiraydı. paralardan onun adını silenlerin marifetiydi.
neyse, konuyu kapatıyorum, değişen bişey olmayacağına göre uzatmanın da gereği yok.
not: "benim için yol, kemalizm" deseydin, sana asla cevap vermezdim, saygı duyar geçerdim. ama sen dayatıyorsun, "tek yol" diye... benim için tek bir yol var, "Allah'ın yolu!"
anladın mı niye cevap vermek zorunda kaldığımı?!
beni mecbur bırakmadığın sürece uzağım!

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...