Baroni : "Farkın kapanmasına izin vermeyeceğiz"

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Baroni : "Farkın kapanmasına izin vermeyeceğiz"


Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Cristian Baroni, Galatasaray ile puan farkının kapanmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe'den 4. yıldızı takmadan ayrılmayacağını ifade etti.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncucu Cristian Baroni, Sabah gazetesini çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2010-2011 sezonunda 9 puan farkı kapatıp şampiyon olduklarını hatırlatan Brezilyalı futbolcu, rakipleri ile aralarındaki puan farkını kapatmalarına izin vermeyeceklerini söyledi.

Ligi rakiplerinin önünde 15 puan farkla bitirebileceklerini iddia eden Baroni, "Farkı kapatmak için takım olmak yetmez, aile olmak gerekir. Kenetlenme gerekir. Bizim o dönemde yaşadığımız kenetlenmeyi rakiplerimizde göremiyorum" dedi.

"4. YILDIZI TAKMADAN AYRILMAYACAĞIM"
Fenerbahçe'de ilkleri yaşadığını belirten Cristian, "Uzun yıllar hasreti çekilen Türkiye Kupası'nı kazandık. Avrupa'da yarı final oynayan takımda ben de varım. Teknik heyet benden memnun. Ben de Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Bu yıl, ardından gelecek yıl şampiyon olup 4. yıldızı takacağız. O yılıdızı göğsüme takmadan ayrılmaya niyetim yok" dedi.


Takım içinde yaşanan taratışmaları normal olarak yorumlayan Baroni, "Maçta veya idmanda yaşanılan tartışmaların hırstan kaynaklanıyor. Hepimizin ortak arzusu Fenerbahçe'nin başarısı. Sahada olan tartışma orada kalır" diye konuştu.
 


Üst Alt