Baroni'den ayrılık iddialarına yanıt

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Baroni'den ayrılık iddialarına yanıt
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı, transfer iddialarına açıklık getirdi.



Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ifade eden Baroni, buna karşın yabancı kontenjanında yapılan değişiklik nedeniyle Türkiye'den ayrılabileceğinin mesajını verdi

"GELECEĞİM TATİL DÖNÜŞÜ BELLİ OLACAK"

Başkan Aziz Yıldırım'la konuştuklarını ifade eden Brezilyalı oyuncu, "Başkana kulübün menfaatleri doğrultusunda bir hamle olacaksa benim açımdan bir sıkıntı olmaz demiştim. Geleceğim tatil dönüşü belli olacak" dedi.

Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe ile yollarını ayrıldığı takdirde başka bir Avrupa kulübünde forma giymeyeceğini ve Brezilya'ya döneceğini söyledi.

"GEREKİRSE TÜRK OLURUM"

Fenerbahçe'de mutlu olduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, gelecek sezon Türkiye Ligi'nde uygulamaya konulması düşünülen yabancı sınırlamasının ise bazı kulüpleri sıkıntıya sokabileceğini söyledi. Cristian, "Çünkü bizde yabancı oyuncuların sayısı daha fazla. Bu yüzden kulübüme yardımcı olabilmek adına eğer Türk vatandaşlığına geçmem gerekirse bu benim için sorun olmaz. Buraya gelmeden başkanla bir konuşmam oldu. Ancak uğraştığımız diğer işlerden dolayı tamamlayamadık. Tatilden dönüşte durumum kesinleşecek" diye konuştu. Ancak mevcut statü Cristian'ın hemen vatandaşlığa geçmesine izin vermiyor.

"KUPAYI ALMAK ÖNEMLİYDİ"

Cristian Baroni geride kalan sezonu da değerlendirdi. Bütün kulvarlarda sonuna kadar mücadele ettiklerini ifade eden Baroni, "Zor zamanlar geçirmemize rağmen ligde ikinci olduk, Türkiye Kupası'nı aldık ve Avrupa'da ciddi bir yol kat ettik. Sezonu kupa ile kapatmak taraftarlar ve bizim için çok önemliydi" diye konuştu.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
bence clas oyuncu kalmasını isterim
 
CABBAR

CABBAR

Üye
Bi Galatasaraylı olarak gitmesini tabi ki isterim ama Fenerbahçe'ye yararlı bi oyuncuydu kalması Fenerbahçe için iyi olur
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahçe de son zamanlar da çok formsuz . İstediği zaman oynuyor ...
Yerine iyi bir yabancı alınabilir ...
 
  • Beğen
Tepkiler: Oğuzhan


Üst Alt