Barcelona - Real Madrid maçı hakkında iddaa tahminleri alalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kusursuz bir futbol sergiliyoruz viva barça

- - - Eklendi - - -

mükemmel bir ilk yarı oldu bizim açımızdan. barça :oke:

Türe

Türe

Üye
#halamadrid :ehe

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hakem penaltı değil mi bu geçen maçta ronaldoya dokundu adam çaldılaar penaltıya pislik herif

- - - Eklendi - - -

Allah belanı versin

- - - Eklendi - - -

saydırıyorum hakem sana

balcolu

balcolu

Üye
Valdes kırmızı kart yedi

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Allah belasını versin. ulan o kartı ..........

Türe

Türe

Üye
:zuhaha: 2-1 :islik Skor tahmini doğru :ehe

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lanet olsun hakem

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Maçı izlemedim ama bu kadroyla yeniyorsak sorun var :ehe
İkinci yarı berbat bi Barcelona varmış öyle diyorlar. Eğer öyleyse hiç şaşırmam, iki üç maçtır öyleler çünkü.
Morata gol atsaydı iyiydi :ehe

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ikinci yarı başlar başlamaz kendi kendime dedim tiago çok top kaybı yapmaya başladı pozisyonlara pek giremiyodu fabreges değişikliği bekliyorum ikinci yarı boyunca serzenişte bulundu fabregas için ama oyuna almadı teknik trektörün kaybetmemizde büyük rolü vardı. vilanovanın biran önce sağlığına kavuşup takımın başına geçmesini diliyorum. ayrıca messi yi kutlamak istiyorum Di Stefano'nun rekorunu egale etti. bu yenilgi ligde şampiyon olucağımız gerçeğini değiştirmiyor. milan maçınıda çevireceğimizi düşünüyorum. tebrikler barça FOREVER BARÇA

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ikinci yarı başlar başlamaz kendi kendime dedim tiago çok top kaybı yapmaya başladı pozisyonlara pek giremiyodu fabreges değişikliği bekliyorum ikinci yarı boyunca serzenişte bulundu fabregas için ama oyuna almadı teknik trektörün kaybetmemizde büyük rolü vardı. vilanovanın biran önce sağlığına kavuşup takımın başına geçmesini diliyorum. ayrıca messi yi kutlamak istiyorum Di Stefano'nun rekorunu egale etti. bu yenilgi ligde şampiyon olucağımız gerçeğini değiştirmiyor. milan maçınıda çevireceğimizi düşünüyorum. tebrikler barça FOREVER BARÇA

hepsini anladım ama tebrikler kısmını anlamadım. Kötü oynayan bi takım tebrik edilemez bence

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
edilir edilir onlar kötü oynamak istemedi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hakem adriano nun penaltısını resmen yedi ...

Türe

Türe

Üye
#halamadrid :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt