Ben boşluğu doldurarak okudum, evet ban yersin
BrainHacker Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Ben boşluğu doldurarak okudum, evet ban yersin Genişletmek için tıkla ... Woow ne yazıyomuş
0MG90' Alıntı: Ben boşluğu doldurarak okudum, evet ban yersin Genişletmek için tıkla ... Woow ne yazıyomuş
BrainHacker Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: yazamam Genişletmek için tıkla ... Ses kaydı yap yada hareketlerle anlat
0MG90 Üye BrainHacker' Alıntı: Ses kaydı yap yada hareketlerle anlat Genişletmek için tıkla ... bunu atacağıma pişman olucam ama şunun gibi bir şey (temsili) (resimde kötü bir şey yok, yanlış gözüküyor her şey)
BrainHacker' Alıntı: Ses kaydı yap yada hareketlerle anlat Genişletmek için tıkla ... bunu atacağıma pişman olucam ama şunun gibi bir şey (temsili) (resimde kötü bir şey yok, yanlış gözüküyor her şey)
BrainHacker Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: bunu atacağıma pişman olucam ama şunun gibi bir şey (temsili) (resimde kötü bir şey yok, yanlış gözüküyor her şey) Genişletmek için tıkla ... Tövbe tövbe
0MG90' Alıntı: bunu atacağıma pişman olucam ama şunun gibi bir şey (temsili) (resimde kötü bir şey yok, yanlış gözüküyor her şey) Genişletmek için tıkla ... Tövbe tövbe