Bana zevk veren bir telefon lazım (öneriler e63-t10)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hackburak

Üye
    Konu Sahibi
Bana zevk veren bir telefon lazım (öneriler e63-t10)
baslıktada belirttigim gibi Bana zevk veren bir telefon lazım

İnternete saglam girip oradan video izleyebilecegim oyun/uygulama/tema vb. indirebilecegim,kaliteli adam gibi mp3 dinleyebilecegim bir telefon lazım

Hangi markalar önerirsiniz

internetten az arastırdım baslıktaki markaları sectim ama bide siz yardım edin

Kısaca bana bilgisayar gibi bisey gerek xD (tel türünden)

(Not:Samsung demeyin lütfen :@)

pahalı bisey demeyin:D

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Nokia N900. İnternette video desteği var mı onu bilmiyorum ama diğer herşey için tek başına yeterli.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Hem pahalı olmasın hem de cep bilgisayarı gibi olsun:hmmm

by uzuntu

Üye
İ phone 3 gs al 1000 lira fln 2. elini 500 tl ye rahat alırsın Ayrıca I phonun üstüne tel yok

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
İ phone 3 gs al 1000 lira fln 2. elini 500 tl ye rahat alırsın Ayrıca I phonun üstüne tel yok

iPhone 4'ün üstüne yok. iPhone 3G ve 3GS'yi baz alırsan N900'ün karşısında duramazlar.

STaT!C

STaT!C

Üye
5730 express music. klavye var tema oyun vs. bulabilirsin. Wifi 3G Navigasyon , İyi müzik dinlersin. Fiyatı da normal Bir araştır derim:oke:

hackburak

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 uygun gordum sizce olabilirmi

fiyatı biraz iste :S

lotroses

lotroses

Üye
ben de kararsız kaldım ama şuan E63 aldım kullanıyorum hoşuma da gidiyor sizce iyi yapmışmıyım arkadaşlar :) :tşk:

buket2

buket2

Üye
lg optimus black tavsiye ederim...fiyatı 1000 tl civarında olacakmış istediğin istemediğin :) bütün özelliklere sahip. ayrıca içinde bulunan google marketten uygulamaları ücretsiz indirebilirsin... eğer fiyatı düşündüğün rakamdan yüksek geldiyse optimus me de iyi bir seçenek olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...