oooo almış başını gitmiş burda sorun. aynı sorunu ben de ilk aldığım sıralar yaşadım. yaklaşık bir yıl oldu fazlasıyla orj kılıf kullanmayı bıraktım o sıkıntıdan kurtuldum. ama işin polemik tarafına değinmek gerekirse;
1. samsung wave samsung modelleri içinde nerdeyse en yüksek sar değerine sahip. wave2 nispeten biraz daha düşük değerde. (sar ne diye soru sormayın google amcaya bir sorun size zahmet.) kaynek olarak telpanın sitesine veya kullanma kılavuzunuza bakabilirsiniz. sadece wave için değil, yastığınızın altına koymak bir yana yatarken başınıza yakın bir konuma bile koymanız bütün uzmanlar tarafından tavsiye edilmiyor. şimdi durum buyken samsung niye size yastık altında kapanmayan bir telefon geliştirsin.
2. arkadaşım ben de kot pantolon giyen biriyim fazla bol da giymem. telefonu arka cebime de koyarım ön cebime de koyarım. mesele şu arka cebimde telefon varsa oturuken onu çebinden çıkaracaksın. taş değil ki bu sonuçta. kapanmayı bırak hafif bir serte gelirse her şey olabilir. en basitinden ön camın çatlaması. telefonun aslı olan bord eğrilebilir.
3. bir arkadaş demiş akıllı telefonların çoğunda var bu durum. durum diyorum çünkü bu bir sorun değil. iphone da yok denmiş o iphone nun eksikliği

iphone de öyle basılı kalacak tuş mu var Allahınızı severseniz. tek tuş var o da basınca telefon kapanmıyor zaten. üstte kapama tuşu var. o na da nasıl bişey giymek gerek basabilmek için bilmiyorum.
Sorun yok önlem amaçlı yapılmış bir durum bu sonuç olarak. masaüstü ya da dizüstü bilgisayarınızdaki açma kapama tuşunu örnek verebilirim bu konuda basın bakalım 4-5 saniye elinizi çekmeden ne oluyor. istediğiniz kadar ayarlayın güç düğmesi yapacaklarını. her zaman pc'yi kapatacaktır.
kendinize sıkıntı aramayın bir sürü güzel özellik var onların ne işe yaradığını bulun. bu durumun değiştirilebileceği yer de burası değil zaten. bu özelliğin sorun teşkil ettiği arkadaş için de sanırım iphone iyi bir tercih olacaktır.
herkese iyi bayramlar diliyorum...