Telefon Tavsiyesi Bana G2 Ile Lumia 920yi Karşilaştiranlar Bu Konu Sizin Için

Sponsorlu Bağlantılar

buna rağmen hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
Türe

Türe

Üye
yüklenmeyin bu kadar yazık
:hehe:üçüncü Bi telefonum olsa çekecem s4 vs l920 videosunu o zaman kabullenmek zorunda kalıp forumu terkedeceksiniz. G2 canavarmış :muha:.

BEnim ya da bir başkasının telefonu için " hahaha kasiyor ya bak bak işte android bu hep böyle " "bizimki en hızlısı be ! " "ulan 5 ms fark attim kral benim " gibi deyişler var. Bu da ayrı bir ironi .

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
BEnim ya da bir başkasının telefonu için " hahaha kasiyor ya bak bak işte android bu hep böyle " "bizimki en hızlısı be ! " "ulan 5 ms fark attim kral benim " gibi deyişler var. Bu da ayrı bir ironi .
android hızlı olsada bana sıkıntı yok Windows Phone hızlı olsada ne mutlu ki ikisinede sahibim ama s4 kasmıuo demesin kimse bana. Tefonun kastığını ben biliyorum . yav telefonla aramda 2 metre var internette dolaşmaktan sıkılınca bırakıcam kenara 920 mi alacam elime s4 ü mü sonra dilediğim oyunu oynayacam çocuk mu kandırıyosunuz s4, s3 kasmıyo takılmıyo diye.s4 u olan başka arkadaşımda var biri sordu niye kasıyo bu s4 diye arkadaşımın cevabı "kasmayan android mi var" oldu

Türe

Türe

Üye
S4 u bilemem malum kullanmadım. Lakin s3 u 1 yildir kullanıyorum ve yeni deneyimlememden sonra gereksiz uyg. Kaldirip oz. Kapattim kullanmadiklarimi ve sonuç ortada. Inanip inanmamak zorundaligi yok elbet ama yalanci sifatina burumezseniz sağlıklı olur. :good:

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo ve Dede
LimePie

LimePie

Üye
en hızlı telefon lg g2dir o kadar :D :D :D tartışmaya gerek yok :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Dede
Kerim.

Kerim.

Üye
Allah im ya takmis hepsi s4e:ah
Gidin bi' nexus4,g2ye falan bakin kasiyormu diye?

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
nexus'la g2 bir tutulur mu hiç :D g2 ne bakmam bile nexus varken

LimePie

LimePie

Üye
şaka yaptık arkadaşlar ciddiye almayın :D ortam gergin diye :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
S4 u bilemem malum kullanmadım. Lakin s3 u 1 yildir kullanıyorum ve yeni deneyimlememdensonra gereksiz uyg. Kaldirip oz. Kapattim kullanmadiklarimi ve sonuç ortada. Inanip inanmamak zorundaligi yok elbet ama yalanci sifatina burumezseniz sağlıklı olur. :good:

Siz ya da diğerleri kullanmasını bilmiyorsa bilemem. S4 e de kasiyor diyen çok ama gereksiz seyleri kapatıp , fabrika uyg.larindan da kullanilmayan kapatilirsa kasilmadigini görürsünüz.

Sen programları kapatarak kullanmaya devam et.Kasması sadece program yüklemek değildir o kasıyor diyen arkadaşların telefonlarında programlarda açık oluyor.Onları kullanmayacaksan niye indiriyorsun telefonuna?Olay burda.. Bak mesela bizim mağazamız küçük bizde ne varsa sizlerdede var zaten diyerek şu oyun ve programları birlikte bi aç bakalım aynı anda noluyor merak ettim. 1order&chaos + Real football13+ facebook + instagram = 0 kasma programların hepsini açık bırakıyorum.Sen S3 de bir kaç program aynı anda açtığında kasıyor mu?

Allah'tan ben program kapatma gereksinimi duymuyorum çünkü WP az donanımla çok iş yapıyor bunu benim dediklerimi kendi gözünle karşılaştırınca daha iyi anlayacaksın :spr

Türe

Türe

Üye
Sen programları kapatarak kullanmaya devam et.Kasması sadece program yüklemek değildir o kasıyor diyen arkadaşların telefonlarında programlarda açık oluyor.Onları kullanmayacaksan niye indiriyorsun telefonuna?Olay burda.. Bak mesela bizim mağazamız küçük bizde ne varsa sizlerdede var zaten diyerek şu oyun ve programları birlikte bi aç bakalım aynı anda noluyor merak ettim. 1order&chaos + Real football13+ facebook + instagram = 0 kasma programların hepsini açık bırakıyorum.Sen S3 de bir kaç program aynı anda açtığında kasıyor mu?

Allah'tan ben program kapatma gereksinimi duymuyorum çünkü WP az donanımla çok iş yapıyor bunu benim dediklerimi kendi gözünle karşılaştırınca daha iyi anlayacaksın :spr
Kullanmadığım programı yuklemiyorum zaten + olarak kullanmadığım fabrika uygulamalarını kaldiriyorum bu bir acizlik değil, bilinç. Ram in izin verdiği ölçüde programda açık oluyor zaten arkaplanda. Ah sen onu multitask mı saniyordun özür dilerim o recent ekrani ya aklında olsun :)

Hayır kasmıyor. Gayet rahat geçiş yapıyorum ram dahilinde. Zaten ram yetmediğinde en sondakini kapatıyor.

Kerim.

Kerim.

Üye

Daha adamin ne dedigini anlamamissin konusuyorsun sacma sapan:D
Tamam iyi olabilir wp ama su androide laf atmayi calismayi bi bitirseniz?android kullanmamissiniz gelmis konusuyorsunuz burda.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
:muha:

Daha adamin ne dedigini anlamamissin konusuyorsun sacma sapan:D
Tamam iyi olabilir wp ama su androide laf atmayi calismayi bi bitirseniz?android kullanmamissiniz gelmis konusuyorsunuz burda.
kullanmamış mı

Türe

Türe

Üye
Burada taşlayanlar ya sorunlu cihaza denk gelenler ya da "kullanıp da kullanmasını bilmeyenler."

• Beğen
FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
kullanmasını bilmekten kastın kasmayan rom yuklemekse telefona veya sırf kasmaması için uygulama silmeyi falan kastediyosan bırak arkadaş başlarım böyle kullanıma. Oldu olcak sırf kasmasın diye 3310 romu buluyum onu yükleyim. S4 ün hakkı yenmez oyun bolluğu konusunda ama ben sırf kasmasın diye uygulma silemem

Türe

Türe

Üye
kullanmasını bilmekten kastın kasmayan rom yuklemekse telefona veya sırf kasmaması için uygulama silmeyi falan kastediyosan bırak arkadaş başlarım böyle kullanıma. Oldu olcak sırf kasmasın diye 3310 romu buluyum onu yükleyim. S4 ün hakkı yenmez oyun bolluğu konusunda ama ben sırf kasmasın diye uygulma silemem

Sen hala anlamadın. Telefonum orijinal , rom yok , root yok. Kullanmadığın uygulamayı fantezi için mi barındıracaksın acaba cihazda çok merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt