Telefon Tavsiyesi Bana G2 Ile Lumia 920yi Karşilaştiranlar Bu Konu Sizin Için

Sponsorlu Bağlantılar

buna rağmen hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
ardacumhur

ardacumhur

Üye
android kendi zevklerinize gore kisisellestirebileceginiz ozellikler kazandirabileceginiz dosya yoneticisi olan her turlu video formatini rahatlikla seyredebileceginiz oyun ve uygulama bollugu ile aradiginiz her turlu uygulama ve oyunlari bulabileceğiniz gelistiricilerin surekli destegi ile marketi buyuyen isletim sistemidir onun için lg g2 gibi bir canavarı windowsphone'larla kıyaslamak altınla bakırı kıyaslamak gibidir bence

2006 yılında symbian işletim sistemini özetlediniz ;)

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152 ve PureFood

ardacumhur

ardacumhur

Üye
o zamanlar nokia'nin altin devriydi ama o devir bitti;)

Bu da demek oluyor ki her kral bir gün ölecek :good:

Zamanında symbian için söylenenler şimdi android için söyleniyorsa durup bir düşünmek gerekir ;)

PureFood

PureFood

Üye
s3 ve kasmamak... Şakanın da sınırı var arkadaşlar.. :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
Bu da demek oluyor ki her kral bir gün ölecek :good:

Zamanında symbian için söylenenler şimdi android için söyleniyorsa durup bir üdşünmek gerekir ;)
nokia symbian isletim sistemini kullanirken dunyada bi numaraydi elinde altin degerinde oturmus bir isletim sistemi vardi buyuklugune guvendi symbiani gelistirebilirdi alt yapisi saglamdi buyuk bir musteri potansiyeli vardi ama gelistirmedi hep boyle gidecek zanneti taaki ios ile android cikana kadar nokia'nin eline bir firsat gecti meego isletim sistemi nokia n9 muhtesem bir telefondu ama nokia bu firsatida degerlendirmedi meego'ya kazik atip windows isletim sistemine gecti sonra neoldu telefon bolumunu microsofta satti yani nokia'yi iyice bitirdiler ayrica android isletim sistemin bitecegine asla ihtimal vermiyorum ardacumhur bey saygilarimla;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve By_Casparov
PureFood

PureFood

Üye
samsung ilelebet Google ile çalışacak değil. Pastanın neredeyse tamamı samsunga ait, diğerleri eziliyor. Nexus cihazlar da arada kaynıyor ya ona yanarım

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
samsung ilelebet Google ile çalışacak değil. Pastanın neredeyse tamamı samsunga ait, diğerleri eziliyor. Nexus cihazlar da arada kaynıyor ya ona yanarım
samsung,note ve galaxy serileriyle parsayi toplarken android ve google'u birakacagini zannetmiyorum.

PureFood

PureFood

Üye
samsung,note ve galaxy serileriyle parsayi toplarken android ve google'u birakacagini zannetmiyorum.

teknoloji dunyasında yarına ne olacağı hiç belli olmuyor... Tizen falan vardı intel ortaklığı ile samsungun. Çalışıyorlar mı bilmiyorum ancak.kasmayan android isteyen gitsin nexus alıp keyfine baksın. Bu kadar net.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
nokia symbian isletim sistemini kullanirken dunyada bi numaraydi elinde altin degerinde oturmus bir isletim sistemi vardi buyuklugune guvendi symbiani gelistirebilirdi alt yapisi saglamdi buyuk bir musteri potansiyeli vardi ama gelistirmedi hep boyle gidecek zanneti taaki ios ile android cikana kadar nokia'nin eline bir firsat gecti meego isletim sistemi nokia n9 muhtesem bir telefondu ama nokia bu firsatida degerlendirmedi meego'ya kazik atip windows isletim sistemine gecti sonra neoldu telefon bolumunu microsofta satti yani nokia'yi iyice bitirdiler ayrica android isletim sistemin bitecegine asla ihtimal vermiyorum ardacumhur bey saygilarimla;)

bilmukabele oktay bey :tebessüm:

Kırmızı yazılar arasındaki farkları bulalım :good:

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152
oktaygezgin

oktaygezgin

Üye

bulalim ardacumhur bey 1.kirmizi yazida duşuncem ayni 2.ci kirmizi yaziya gelince android google'un gözbebeği ve surekli yeni versiyonlar yukseltilerek android isletim sistemindeki hatalari minimuma indirmek icin surekli calisma halinde (v4.3 v.4.4 kitkat ve v.5) olmalari ve oyun ve uygulama geliştiricilerin android'e tam desteği google'un android konusunda hassas olduğunun kanitidir.(nokia symbianda google'un yaptiginin yarısı kadar ilgilenmedi)

Son düzenleme:
Türe

Türe

Üye
s3 ve kasmamak... Şakanın da sınırı var arkadaşlar.. :D

Kimse inanmak zorunda değil. Kendi dogrulariniz rehberiniz olsun. :ok2: Yalan söyleyince ya da S3 kasmiyor diyince Samsung dan para almiyoruz ;)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Türe

Türe

Üye
Bir tek Fifa 14'ten çıkınca bekletiyor onda da malum ramden dolayı tw tekrar baslatiliyor :ok2:

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
wp fanlari basmis burayi yok s3 kasiyor yok g2 siradan falan:D

• Beğen
FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye

yüklenmeyin bu kadar yazık
android kendi zevklerinize gore kisisellestirebileceginiz ozellikler kazandirabileceginiz dosya yoneticisi olan her turlu video formatini rahatlikla seyredebileceginiz oyun ve uygulama bollugu ile aradiginiz her turlu uygulama ve oyunlari bulabileceğiniz gelistiricilerin surekli destegi ile marketi buyuyen isletim sistemidir onun için lg g2 gibi bir canavarı windowsphone'larla kıyaslamak altınla bakırı kıyaslamak gibidir bence
:hehe:üçüncü Bi telefonum olsa çekecem s4 vs l920 videosunu o zaman kabullenmek zorunda kalıp forumu terkedeceksiniz. G2 canavarmış :muha:.

frk uzn

frk uzn

Üye
buna rağmen Lumia920. Yaptığınız saçma sapan karşılaştırma sitesine hala bakanlar var mı diye duşunuyordum demek ki varmış. Sizin orada gorduğunuz sebepler Android&Android karşılaştırmasında geçerli olabilir. Ama bşr Windows Phone veya İos cihazı karşılaştırıyorsanız oradaki sebepler çopten ibaret. Oncelikle daha buyuk ekran hiç bir zaman bir telefon için artı ozellik değildir bu kullanıcıya bağlı bir olay. Daha guçlu işlemci ve daha buyuk ram de Android işletim sisteminin "normal" çalışması için kullanılmak zorunda fakat o donanımlara rağmen yine de windows phone ve ios stabilliğine erişemez. Ayrıca o site bilmiyor olabilir ama buradaki herkes çok iyi bilir ki Lumia920'de FM Radyo"VAR" Kamera konusunda ise işin MP ile bitmediğini artık bilmeyen kalmamıştır. Daha da uzatmak istemiyorum Lumia1020'me inceleme hazırlamam lazım.
katılıyorum kağıt üzerinde olaya bakmamak gerekir kağıt üzerinde bakarsak galaxy wonder iphone 4 ten üstün gözüküyo ama iphone 4 wonderı katlar böler :)

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152

Üst Alt